|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το τέλος, πλήρης απουσίας άσκησης . . . 29/09/2012
και γω ειμαι περιεργος να μαθω...... τι τι!!!!!!!!!ελα πες να μαθουμε.,.,.,.,.,.,. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τζάμπα είναι η τρέλα, ΑντωνΆκι μου
Ευχαριστούμε φιλαράκι. Απόσπασμα:
Ή μήπως είσαι εδώ; Κι αν είσαι εδώ, θα περάσεις; Ευχαριστούμε Παναγιώτη . . . και πάλι περαστικά σου. ΥΓ: Αύριο θα έχω το τηλέφωνό τους. Καλώδια, κοφτάκι, φίσες και αντάπτορες . . . έχεις δουλειά Τιιι! σου την "πέφτει" ο Ηλίας; έεελα να μάααθεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Me 2...... |
|
||||
|
||||
Με το καλό Νικόλα μου ... με το καλό ... .
|
|||
|
|||
Αν και δεν ξέρω καλά αΓλυκά, το κατάλαβα.
Να ' σαι καλά Νικόλα. Last edited by nikos-x; 29-09-2012 at 02:51. |
|
|||
|
|||
13:30 Ξεκινάμε με mariog και marabu, από Εύοσμο.
Ο Γεοκάλλης θα μας κάνει παρουσίαση το πρώτο του Tattoo, φιλοτεχνημένο από τον tattoopanther Κάποια φιλαράκια από τον σύλλογο ΜΟ.ΛΕ.Κ. έχουν στήσει τα σκηνάκια τους από την Παρασκευή . . . νομίζω Θέματα που θα συζητηθούν γύρω από τη φωτιά: 1. Σφαγή σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα 2. Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ" θα ανάψει φωτιές" 3. Ο Μεϊμαράκης και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος 4. Η Χιονάτη ήταν "βρώμικη" 5. Ο ολονύκτιος βιασμός της πάπιας σε αστυνομικό τμήμα, από παπά 6. Κρέμες νυχτός, αξίζουν; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλά το Γεωκάλη όταν λέμε οτι δεν τον αφήσαμε καμιά παρθενιά το ενοούμε,,.,. και για τα θέματα που θα τεθούν στον φανερό δύπνο.,.,.,., ειδικά απο την χιονάτη., δεν το περίμενα αυτό το πράμα.,., άσε για τον παπά με την πάπια στο μπατσικό.,.,.,, Last edited by tattoopanther; 29-09-2012 at 15:06. |
|
|||
|
|||
Νικο τωρα ειδα το θεμα σχετικα με τα 7+κιλα κ το θεμα με την κρεμα νυχτας μ ενδειαφερει μπορω να ειμαι εκει για σχετικη ενημερωσηκαλα να περασετε γκαρντασια ,αυτα μενουν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η χιονάτη έχει παίξει σε πορνό???? ο παπάς πήρε προφυλάξεις????και αν ναι ήταν σε γεύση?? και χρώμα???κάτι σαν"λάμπεις Μητσιομ"????? |
|
|