|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια από το LIDL
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπόν θα αναφέρω ένα παράδειγμα που το βιώσαμε-βιώνουμε μέσα στον χώρο μας και μάλιστα δίπλα μας με το φιλαράκι μας τον Τεο.... Σε προηγούμενο ποστ μου είχα αναφέρει το όνομα του Τεο71 και τον ξανά χρησιμοποιώ (και ελπίζω να μην τον πειράζει) ..Εχει αγοράσει την μηχανή του τον Δεκέμβριο του 08 και αυτήν τη στιγμή το κοντέρ του γράφει περίπου 220000 χιλιόμετρα +-..Ξέρω ότι ΟΛΑ τα σέρβις τα έχει κάνει σε επωνυμα-εξουσιοδωτιμενα συνεργεία της BMW βάζοντας λαδάκι που το πλήρωσε ΑΔΡΑ..........ΤΥΧΑΙΟ?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Μηπως θα επρεπε να το δουμε λιγο ποιο σοβαρα το θεμα με τα λαδια του lidl????? Βεβαια τα μΑχανακια δικα σας ειναι και τα κανετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.. Θοδωρε σορυ ρε φιλε...για να ξεχρεωσω υποσχομαι την Πινδο 2 φορες πανω-κατω.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ...η BMW προτεινει CASTROL !?! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ.Μιλάω βέβαια για CASTROL. |
|
|||
|
|||
στην τιμη των επονυμων προιοντων υπαρχει μεσα και η διαφιμιση....που κοστιζει πολλυ ακριβα...σιγουρα οταν εχεις μια μηχανη περιουσιας ενω των 10,000-15,000-20,000 ευρο δεν αξιζει να ρισκαρεις τα λαδια για να κερδισεις μεσα στο χρονο ακομη και 70 ευρο..σε φασμα 12 μηνων ειναι μηδαμινο ποσο
οχι οτι και τα υπολοιπα ειναι(πιθανον)κατωτερης αξιας οποις θελει να ρισκαρει ας το κανει... προσωπικα ουτε στο παπι δεν θα τα εβαζα...μια τυχον βλαβη θα μου κοστιζε πολλυ περισσοτερα...ο καθενας οπως νομιζει!!!!! εσεις οταν βαζετε βενζινη προτιματε επωνυμα και ακριβα καυσιμα???? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρε παίδες..σκάμε σαν λαλάκες τόσα χρήματα για το τάδε αξεσουάρ..της τάδε εταιρείας..που ανάθεμα αν οι περισσότεροι από εμάς τα χρειαζόμαστε πραγματικά..(γιατί έτσι γουστάρουμε και καλά κάνουμε!) και τσιγκουνευόμαστε για το σημαντικότερο αναλώσιμο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τιποτα ,,ακομα και Δαλματικες ακτες που πηγαμε και ΔΕΝ τα ειχα αλλαξει πριν φυγω(τα ειχα περιπου 3000 χλμ και ετσι τσιγκουνευτικα ) + αλλα 3000 που ειχαμε μπροστα μας,περνοντας μαζι μου 1 λιτρο για προληπτικούς λογους το χρησιμοποιησα μεν ΑΛΛΑ χωρις να χρειαζεται.... Last edited by jtnakos; 27-01-2013 at 19:51. |
|
|||
|
|||
Εχω μπει σε κατι φορουμ απο την απεναντι του Ατλαντικου και εκει να δειτε τι γινετε....Ακουγονται μαρκες που ουτε η μανα τους δεν τις ξερουν π.χ ΡΟΤΕΛΛΑ #### ψηλα και αγναντευε ενα πραμα...μια δοκιμη θα μας πεισει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλα εσυ το ####σες με το λαμπακι....πανε παρε καμια husa bro |
|
|