|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Michelin : ANAKEE III (3)
Περιμένω και εγω πλέον εντυπώσεις διότι ήμουν πάντα ευχαριστημένος με τα anakee II και μέχρι τώρα είχα πειστεί στην επόμενη αλλάγή να πάω στα pilot 3. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε "διαστημικές" μηχανές βάζουμε "φουτουριστικά" λάστιχα???? Δεν μπορεί .... κάπου το χάνω. |
|
|||
|
|||
Η μόνη μου μου ερώτηση σε αυτούς που τα έχουν ήδη βάλει και είχαν και τα anakee 2 είναι αν υστερούν στο χώμα και τη λάσπη απο τον προκάτοχό τους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σιγουρα υστερουν, εχουν πιο ασφαλτινο χαρακτηρα και λιγοτερο χωματινο...Γιαυτο βγαινουν και τα Anakee Wild...Εγω για το 800αρι πιστευω πως τα 2 πηγαιναν καλυτερα...Ειναι νωρις ακομη ομως για τελικα συμπερασματα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι επειδή ρώτησες και κάτι προσωπικό, αν και δεν ενδιαφέρει μάλλον κανέναν: Ναι. Το αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και σε ένα πέλμα ελαστικού με αφορά. Σε άλλη μηχανή φορούσα ένα ζευγάρι λάστιχα που ανυπομονούσα να τα αλλάξω, επειδή ασχήμαιναν την μηχανή. Βέβαια είναι ο τελευταίος παράγοντας επιλογής, σύμφωνα με την παρακάτω κατανομή, που ανταποκρίνεται στις δικές μου καθαρά προσωπικές προτεραιότητες: 50% επίδοση στεγνό 15% επίδοση στο βρεγμένο 15% ταχύτητα ζεστάματος 10% χώμα 7% αντοχή στον χρόνο 3% εμφάνιση |
|
|||
|
|||
να μας κρατας ενημερους με το θεμα... θα περιμενω λιγο ακομα για να επιλεξω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εννοειται..... |
|
|||
|
|||
μέχρι τώρα φοράω τα ανακι 2 μανίσσια...
ευχαριστημενος αρκετα οπως ολοι γνωριζετε αλλα στο τελευταιο σερβις μου ειπανε στην bmw οτι τα πηγενα με χαμηλες πιεσεις και εκανε το πισω λογο φορτιου (διπλος και αποσκευες) σαν σκαλοπατι (αμα το χαιδεψεις καταλαβενετε) και εχοντας 12000+ χιλιομετρα αλλα καλο τακουνι ακομα σκεφτομαι να παω για αλλαγη και βλεπω προς ανακι 3 μιας και τα χιλιομετρα κυριως ασφαλτο. (θα περιμενω λιγο ακομα για εντυπωσεις) και εδω θελω γνωμες για τα ανακι 2 μπορω να τα κρατησω για χωμα σαν δευτερα λεω.. η μλκα θα κανω και θα με πουλησουν;; |
|
|||
|
|||
[QUOTE=fardis;840134]
και εχοντας 12000+ χιλιομετρα αλλα καλο τακουνι ακομα σκεφτομαι να παω για αλλαγη και βλεπω προς ανακι 3 μιας και τα χιλιομετρα κυριως ασφαλτο. (θα περιμενω λιγο ακομα για εντυπωσεις) η στα πιλοτ3 |
|
|