|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αναβάθμισα το κατσικι μου (ΗΡ2)
Τα ξέρω τα παιδια Στελαρα!
|
|
|||
|
|||
όλα καλά!!!
Απόσπασμα:
Αυτό έμεινε ασχολίαστο... |
|
|||
|
|||
Το ξερω ειναι αδικο για το περιβάλον αλλα δεν γινοταν αλλιως!!!!!
|
|
|||
|
|||
ελατε ρε παιδια τωρα!!!!!απο την μυτη του το βγάλατε....
|
|
|||
|
|||
Δαναε, το εργαλειο οπως ηταν πριν, αλλα πολυ περισσοτερο τωρα, ειναι... ΔΥΝΑΜΗ !!!
Λασπωσε το τοσα κιλα οσα γλυτωσες απο την εξατμιση , ετσι για να στρωσει παλι χαρακτηρα !!! |
|
|||
|
|||
Να εισαι σιγουρος φιλε!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Κάτι σας έγραψε ο φίλος αλλά δεν το προσέξατε: η δουλειά γίνεται από τους λαιμούς (υλικό, εσωτερική διατομή) και όχι μόνο από το τελικό.Το τελικό είναι ο "τελευταίος τροχός της άμαξας". Η "τυρβώδης ροή" των καυσαερίων από τους λαιμούς βοηθιέται και στο τελικό συμπιέζεται ούτως ώστε διά της εκτονώσεως να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα(παράμβαση-βελτίωση του κύκλου καύσης). Προσέξετε επίσης και κάτι άλλο που γράφει ο φίλος: τώρα η μοτό τραβά από "χαμηλά".Επόμενο εφόσον μπορεί να εκπνεύσει καλύτερα και ταχύτερα και κυρίως πιό στρωτά. Και θα ρωτήστε το φυσικό: για ποιό λόγο δεν βγαίνουν από το εργοστάσιο έτσι οι μοτό μας.Πολλοί και διάφοροι λόγοι όπως:α)γραφειοκρατικές προδιαγραφές ρύπων/θορύβου, β)κόστος παραγωγής, γ)βιομηχανικό marketing υπέρ των συνεργαζομένων εταιριών κατασκευής και πώλησης after-market αξεσουάρ.Σε κάθε περίπτωση καλορίζικη φίλε και μια συμβουλή καθαρίσματος λαιμών: καλό πλύσιμο με κρύο νερό και σαπουνάκι και για τα "σκληρά" λεπτό συρματάκι κουζίνας με φωτιστικό πετρέλαιο.Καλές βόλτες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!! |
|
|||
|
|||
Δαναε....αν και καθυστερημενα...καλοριζικα τα νεα πραγματακια...
επιτελους αλλος ενας με Zard.... τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι δεν κανει τον ιδιο ηχο με την Akrapovic.... Καλα λασπωμενα χιλιομετρα.... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται το αγαπημένο μου τηλεφωνάκι ! | Black_Shadow | Πωλήσεις γενικώς | 9 | 05-11-2009 10:44 |
Πες μου πού… το έκανες! | georgekostas | Διάφορα | 3 | 09-10-2009 09:31 |
θα μου το επιτρέψετε αδέρφια...!! | lykos27 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 07-06-2009 12:38 |
Παρα λιγο κλοπη ΗΡ2 | danaos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 27-05-2009 12:52 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |