|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απεργίες με αφορμή τα νέα μέτρα, συμφωνείτε ή όχι ;
Οπωσδήποτε!!!!!!!!!! Τώρα, μπορούμε να ξαναπαίξουμε την κασέτα από την αρχή και να πούμε πάλι, πως φταίνε οι άλλοι... ή όπως λέει και η παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού..." Πολύ βουκολικό έγινε το θέμα και θα ανοίξει η όρεξη για καμιά προβατίνα στη Μάνδρα!!!!!!!!!! Last edited by yannis; 16-02-2010 at 09:28. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για το ποιοι ελεγαν το ''οπου δε περναει η δημοκρατια επιβαλλεται η δικτατορια'' το ελεγαν οι Αθηναιοι στην Πνύκα και το εφαρμοζαν οι ιδιοι καθε φορα που χρειαζόταν!!!! |
|
|||
|
|||
οποιοι και να το ελεγαν γιωργη,οπου και αν το ελεγαν ειναι η αρχη της διαφυλαξης της δημοκρατιας!
|
|
|||
|
|||
Διαβάζοντας τα παραπάνω και με δεδομένο ότι είμαι δημ.υπάλληλος συμφωνώ με όσα ανέφεραν οι προηγούμενοι.Υπάρχουν δημ.υπάλληλοι 'κοπρόσκυλα' όπως αναφέρθηκε από κάποιον υπάρχουν και δημ.υπάλληλοι που ρισκάρουν τη ζωή τους κάθε μέρα.Αρα ενας διαχωρισμός δεν βλάπτει.
Εστω ότι θα αρθεί η μονιμότητα και θα γίνουν και περικοπές και θα ξανασυζητήσουν τα συνδικάτα όπως στην Γερμανία για διατήρηση των θέσεων και θα γίνουν και όλα όσα προτάθηκαν σε αυτήν τη συζήτηση. Εγώ ρωτάω το εξής.Που θα βρίσκουμε χρήματα σαν χώρα αφού εκτός από τον τουρισμό δεν έχουμε άλλη σοβαρή πηγή εσόδου χρημάτων στην χώρα?Θα πέφτουν από τον ουρανό?γιατί μέχρι τώρα ζούσε το κράτος και οι περισσότεροι από εμάς με δανεικά κα πιστωτικές κάρτες.Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν το κράτος δεν μπορεί να δανειστεί άλλο και εμάς μας κόβουν τα δάνεια και τις κάρτες. Αρα τα χρήματα που θα περικόψουν απο τους δημ. υπαλλήλους ή από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που θα πάνε.?Στους βουλευτές μας και στους μεγαλοκαρχαρίες όπως πάντα.Γιατί αν μου αποδείξουν ότι τα χρήματα που κόβουν από εμένα θα σώσουν το κράτος τότε θα δώσω τα διπλά. Αυτοί που τα κόβουν σήμερα ήταν και πριν κάποια χρόνια κυβερνηση και έχουν και αυτοί και οι άλλοι μερίδιο ευθύνης για το χάλι μας. Με τις απεργίες οι οποίες ταλαιπωρούν τον κόσμο και την ομαλή ζωή μας βέβαια και δεν συμφωνώ.Υπάρχει κα άλλος τρόπος διαμαρτυρίας.Βλέπε Ιαπωνία ,Αμερική κ.λ.π. Last edited by geolag; 16-02-2010 at 18:10. |
|
|||
|
|||
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και το γυρίζουμε γύρω γύρω. Ωρε συνάδελφοι δεν βαρεθήκατε, δεν πήξατε, ποσα χρόνια είμαστε μέσα σε τούνελ και φώς δεν βλέπουμε. Ο τόπος αυτός δεν φτιάχνει, είναι ποτισμένος με αυτές τις νοοτροπίες.
Το 1995 αναγκάσθηκα να φύγω από τα Ναυπηγεία (δεν λέω ποιά) γιστί το Σωματείο μου επέβαλε το συνεργείο των οικοδόμων, του οποίου ήμουν προιστάμενος, να βάζει 1 τμ πλακάκια την ημέρα στο πλοίο που ήταν πάνω στην πλωτή δεξαμενή. Οι γνωρίζοντες καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό σε καθυστερήσεις/χρήμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σήμερα συζητούσα με πολύ φίλο πολιτικό μηχανικό που δραστηριοποιείτε στην ευρύτερη περιόχή της Ανατολικής Αττικής με ανέργεση μεζονέτας κ.λ.π και μου έλεγε ότι τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των πελατών του ήταν ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ στελέχη του δημοσίου. και απορούσε πως γίνεται με ένα μισθό έστω των 2 και 3 χιλιάδων να αγοράζεις ακίνητο που ξεπερνά το εκατομύριο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό να το πάρω σαν κοπλιμέντο!?!?!? Όσο για τους αρχαίους... κάτι για "δικτατορία της πλειοψηφίας", υποψιάζομαι πως θέλεις να πεις, αλλά το θεωρώ ατυχές για το θέμα των τραπεζών. Όπως και να' ναι, χάρηκα για την (έστω και μικρή σε διάρκεια) κουβέντα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριν πάει για εξετάσεις βέβαια, την είχα δει και γω πως οδηγάει και είχαμε κάνει κάμποσα μαθήματα και μαζί και ήμουν αρκετά ήσυχος ότι είναι ασφαλής για να οδηγήσει και να πάει για εξετάσεις. Την ημέρα λοιπόν που έδινε πορεία, οι 10 προηγούμενοι πέρασαν. Την τελευταία κοπελίτσα την παρακολουθούσε, οπισθοπορεία έκανε στο γάμο του Καραγκιόζη και παρκάρισμα στο 1 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Μίλησε μετά μαζί της, της είπε ότι έκανε 5 λάθη, αλλά της έλεγαν δεν πειράζει, δεν πειράζει, είχε λαδώσει 300€ και το πήρε βέβαια. Την κόρη μου που είχε προσέλθει "αλάδωτη" την ρώτησαν ένα σωρό πράγματα για τον εξωτερικό έλεγχο του αυτοκινήτου, μέχρι και για διαρροή λαδιού την έβαλαν να κοιτάξει από κάτω από το αυτοκίνητο, τα πάντα μέσα την ρώτησαν, μέχρι και έλεγχο του τιμονιού σε στάση από άκρη σε άκρη και στο ξεκίνημα, πριν κανει 100μ στην πρώτη στροφή, της λένε "καλύτερα να το δώσετε στο δάσκαλό σας να συνεχίσει, σταματήστε". Δύο στριμμένες γκιόσες όπως μου είπε χαρακτηριστικά η κόρη μου. Της το ξαναείπα όμως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το δίπλωμα με λάδωμα. Μετά από μία βδομάδα, ξαναέδωσε εξετάσεις με άλλους εξεταστές όπου και το πήρε βέβαια χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα 300€ τα έδωσα πάντως, 150 και 150 τα δύο εξέταστρα. Η μακαρίτισσα η πεθερά μου, για να μπορέσει να μπει στο "καλό Δημόσιο νοσοκομείο" και για να της κάνει την εγχείριση ο γιατρός του Δημοσίου βεβαίως βεβαίως, μας πέρασε το μήνυμα μέσω του μεσάζοντα, ότι 4 χιλιάρικα καλά είναι γι αυτήν την εγχείριση. Μου έρχονται άλλες 5 περιπτώσεις μεγάλου λαδώματος που ξέρω, αλλά άσε. Ποιος από μας δεν έχει λαδώσει για να κάνει αυτό που νόμιμα δικαιούται;;; Ποιον κοροϊδεύουμε και τι περιμένουμε;;; |
|
|||
|
|||
γιατί να απεργήσουν την τετάρτη οι ταξιτζήδες;
γιατί δε θέλουν να πληρώσουν ότι τους αναλογεί; υπάρχει ταξί που να δίνει λιγότερα από 4 χιλιάρικα το μήνα; το μεγάλο χάλι μας είναι τα στενά συντεχνιακά συμφέροντα, ότι φάμε εμείς κι οι άλλοι να κουρεύονται! χωρίς να είμαι υπέρ των δημοσίων υπαλλήλων..... σκέφτομαι πόσο θα ξεσαλώσουν οι εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα.... στη γερμανία που ήμουν 6-7 χρόνια, δεν υπάρχει μονιμότητα για τα πρώτα 15 χρόνια, είχαν ανανεούμενες συμβάσεις, αλλά ήσουν σίγουρος ότι αν κάνεις καλά τη δουλειά σου δε θα τη χάσεις επειδή κάποιος κακεντρεχής θα σου κάνει κακή έκθεση.... σε γενικότερο επίπεδο, επειδή πολύ ξεφτιλιστίκαμε.... επειδή φταίμε για το χάλι μας, αλλά όχι να τους δώσουμε και τον κ@λο μας τσάμπα... καλύτερο το έχω να πάμε στο ΔΝΤ, ούτως ή άλλως αυτά είναι τα μέτρα. άμεσα αποδείξεις από όλους και για τα πάντα. μιλούσα σήμερα με έναν ασθενή μου που έχει βενζινάδικο, κι έλεγε ότι είναι παράνομο να κοπεί απόδειξη λιανικής για βενζίνη. ισχύει αυτό;! αν ναι, γιατί μας ζαλίζουν τον έρωτα; φίλοι δεν τελειώνει, ούτε θα τελειώσει ποτέ. εδώ είναι είναι ελλάδα!!!! κι αν δε γ@μήσεις τον εργάτη......ψωμί δεν έχει!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρχονται τα νέα κρατικά αυτοκίνητα!!! | zastava | Χιούμορ | 4 | 20-10-2009 00:13 |
Η νέα Mercedes E-Class με αισθητική Lorinser | essel | Αυτοκίνητο | 6 | 16-10-2009 11:54 |
Το διαζύγιο βλάπει σοβαρά την υγεία, σύμφωνα με νέα έρευνα | wolferin | Διάφορα | 7 | 29-07-2009 23:16 |
Όλυμπος - 1 από τα 7 νέα θαύματα του κόσμου!!!! | riko46 | Ελλάδα | 5 | 18-05-2009 00:46 |
τα νέα μοντέλα της bmw για το 2009 | GS_maniac | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 20:25 |