|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - BMWART SERVICE
Καλές Δουλειές. |
|
|||
|
|||
Στα πλαίσια του αθέμιτου ανταγωνισμού, αλλά και ως γνώστης περί αυτού, ο κ. Κατρίνης έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον πρώην "εργοδότη" του.
|
|
|||
|
|||
Ναι το φαντάζομαι, καλό που διευκρινίζεται.
Πάντως αν πάμε και πιάσουμε το πράγμα στην ουσία του, τα στοιχεία μας (πχ. εμένα η motogenesis έχει το ΑΦΜ μου, τη διεύθυνση σπιτιού μου κλπ.) ΔΕΝ έπρεπε να κυκλοφορούν (και απαγορεύεται δηλαδή) ΑΚΟΜΑ και με συμφωνία τέτοια. Βέβαια εγώ (πχ.) δεν ενοχλήθηκα από το θέμα (έχουμε πολύ χειρότερα φακελώματα), αλλά παραμένει ότι θέλει προσοχή αυτό, γιατί κάποιος άλλος μπορεί (και έχει και νομική βάση) να ενοχληθεί. Αφού έχεις επαφή καλό είναι να του το μεταφέρεις (μαζί με τα χαιρετίσματα που έλεγα πιο πάνω). |
|
|||
|
|||
και γιατι να κατεβεί το θέμα και οι φωτογραφιες λεω γω; δε μπορει να πιγαινει ο καθενας σε οπιο συνεργιο θελει; υπαρχει γραμη για αλλου;
|
|
|||
|
|||
καλες δουλειες ευχομαι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι τουλάχιστον άκομψο να μπαίνει κανείς στο φόρουμ και για πρώτο μήνυμα να κάνει διαφήμιση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by dionysisgs; 20-07-2012 at 15:13. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόλυτα σωστό. Η ίδια συνταγή έχει ακολουθηθεί με όλους τους μηχανικούς ..καλή συνέχεια σε όλους.. Last edited by dionysisgs; 20-07-2012 at 15:04. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλα οπως ολες οι ανοιχτες οικογενειες ετσι και το φορουμ μας εχει ενα πνευμα και εναν ρυθμο πολυ ελαστικο που με οργανωμενο τροπο βοηθαει και μεσοπροθεζμα αλλα και μακροπροθεζμα σε πολλους τομεις της μοτοσυκλετικης καθημερινοτητας και μη ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ GS FORUM |
|
|