|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
Από δική μου μεριά έχω συμμετάσχει στο παρελθόν. Δεν ήταν και ότι καλύτερο.
|
|
|||
|
|||
Ακριβώς προσπαθούν οι περισσότεροι χάρην εντυπωσιασμού να κάνουν βλακείες για να μην γράψω τίποτα χειρότερο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
########? |
|
|||
|
|||
Με ξετρελένεις, όταν γεμίζεις τον κήπο με λουλούδια
|
|
|||
|
|||
εγώ πάντως θυμάμαι τι πρόβλεπαν κάποιοι ΠΡΙΝ γίνει η Πανελλήνια (δεν ήθελε και πολύ μαντικές ικανότητες - απλά να βλέπαμε ΟΛΕΣ τις άλλες Πανελλήνιες) και πως κάποιοι τους την λέγανε
...και πως τώρα φαίνεται ότι είχαν δίκιο μπράβο σε αυτούς που τα λέγατε για το τι θα γίνει - ΔΥΣΤΥΧΩΣ (γιατί δυστυχώς είναι) πέσατε μέσα |
|
|||
|
|||
η κηπουρικη παντα μ ενθουσιαζε φιλαρακι!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αίματα πάντως είχαμε
φασαρίες (και ξύλο) με το δήμο οι γνωστές καγκουριές γύρω γύρω (που οι οργανωτές μια ζωή νίπτουν τα χέρια τους επειδή είναι λέει απ' έξω - όταν καταλάβουν ότι πρέπει να αναλάβουν και το απ' έξω... θα είναι αργά) - για μέσα δεν έμαθα ακόμα αν έκαναν ότι κάνουν πάντα (κόντρες ανάμεσα στις σκηνές πχ.)... ας μας πει κάποιος που πήγε αν φέτος ήταν οκ κλπ. - τα γνωστά δηλαδή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ | panos1100gs | Διάφορα | 7 | 20-04-2011 00:21 |
1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TDM HELLAS | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 10-08-2010 20:57 |
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ? | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 05-05-2010 18:33 |