|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Τσουχτερό» πρόστιμο σε όσους έχουν ανασφάλιστα
Ας ελπίσουμε ότι για μια φορά
θα πρυτανεύσει η λογική ... |
|
|||
|
|||
Η νομοθεσια στο site ου Υπ. ΟΙκομομικων περι του θεματος ειναι εδω... Τωρα το αν οντως θα μπορουν να διασταυρωσουν στοιχεια για να βρουν τα ανασφαλιστα θα φανει σε κανα εξαμηνο απο καποιους που και παλι δε θα τα ασφαλισουν και θα πρεπει να πληρωσουν ή οχι!!!
|
|
|||
|
|||
εγω παντως σημερα που ερχομουν απο Πατρα,
ειδα τρια αυτοκινητα χωρις πινακιδες στην εθνικη οδο και δυο να κυκλοφορουν μεσα στο Αιγιο... ας πιασουν πρωτα αυτους και μετα βλεπουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν κάποιος δεν διάβασε το νόμο ο οποίος είναι η δεύτερη μέρα που ισχύει στους δρόμους έξω θέλω να σταθούμε σε αυτό το κομμάτι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως '' Επί προκλήσεως ατυχήματος από όχημα αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για δύο (2) χρόνια και επί υποτροπής για τρία (3) χρόνια''. Είναι μεγάλη η ποινή |
|
|||
|
|||
Οποιος δε θέλει να ασφαλίσει το όχημά του, να μην το κινεί και να παραδώσει πινακίδες! Εχει παραγίνει! Εγώ είμαι μαlάκας που όταν αγοράζω μηχανή δεν την κινώ μέχρι να ενεργοποιηθεί η ασφάλεια; Εχει ξετιναχτεί και το επικουρικό, αν έχει ακόμη φράγκα να αποζημιώσει κανέναν άτυχο...
Να βάλουν όσο πιό αυστηρές ποινές γίνεται και να τις επιβάλλουν! Αλλιώς προκοπή δε θα δούμε! Και βέβαια καλά θα κάνει το μαμημένο κράτος να θεσπίσει και τις εποχικές πινακίδες, τρίμηνο, εξάμηνο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω προχτες παρεδωσα πινακιδες απο το αυτοκινητο μου που ετσι και αλλιως δεν κυκλοφορω και απο ενα serow που εχω στο χωριο..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως και τα πρόστιμα των 250-500-1000 ευρώ. Όπως και η ποινή φυλάκισης και προστίμου που επιβάλλεται στο δικαστήριο. (άρθρο 12) Η διατύπωση άλλαξε. http://www.ekpizo.gr/sites/default/files/489-1976.pdf Άρθρο 28:Τροποποιήσεις του πδ 237/1986 | Υπουργείο Οικονομικών Να επισημάνω ότι τα οχήματα, των οποίων έχουν κατατεθεί τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια-πινακίδες), πρέπει να φυλάσσονται σε ιδιωτικό χώρο μη προσιτό σε άλλους. Σε διαφορετική περίπτωση υποχρεούνται σε ασφάλιση ! <<Η κυκλοφορία επί γηπέδου προσιτού στο κοινό ή σε κάποιο αριθμό προσώπων που δικαιούνται να συχνάζουν σ’ αυτό, εξομοιώνεται με την κυκλοφορία επί οδού.>> (άρθρο 2) και <<Γήπεδο>> δεν είναι μόνο οι χώροι τέλεσης αθλητικών εκδηλώσεων …������� ����������� ���������� |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είπα <<από πάντα>> είπα <<πολλά χρόνια>> … 14 για την ακρίβεια (Ν 2741/99)! |
|
|