|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τραγικό , σας παρακαλώ κάντε μία ευχή
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ .... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΛΑ................ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς αλλά ο μικρός μας δεν τα κατάφερε. Συγχαρητήρια στους γονείς του που πήραν την απόφαση και έκαναν δωρεά τα όργανά του και θα σωθούν με την κίνηση τους πέντε παιδάκια.
Καλό ταξίδι Ανεστάκο |
|
|||
|
|||
Περαστικά να είναι όλα...........
|
|
|||
|
|||
καλό ταξίδι μικρέ!!!
|
|
|||
|
|||
Πολύ άσχημο το νέο.
Συλλυπητήρια. |
|
|||
|
|||
Λυπάμε πολύ, γιατί δύστηχως ζήσαμε και εμείς ένα παρόμοιο περιστατικό στην ευρίτερη οικογένεια μου, και αντιλαβάνομαι απόλυτα το πόνο και την οδύνη των γονέων...Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, στον κόσμο, να χάνει κάποιος γονιός το ΒΛΑΣΤΑΡΙ του.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ, και συγχαρητήρια στους γονείς για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ που κάνανε.... ΑΡΓΥΡΗΣ |
|
|||
|
|||
συλλυπητηρια........
αν και ειμαι αρκετα χρονια στον χωρο........ειναι δυσκολο να συνηθισεις στην ιδεα του θανατου,νεων ανθρωπων..... κουραγιο στους γονεις,να ειναι καλα να θυμουνται το αγγελουδι τους |
|
|||
|
|||
Καλό Ταξίδι στο Αγγελουδάκι που πάει μαζί με τα άλλα αγγελούδια στον ουρανό....
Δεν υπάρχουν λόγια.... Μπράβο όμως στους γονείς που πήραν την τόσο μεγάλη αυτή απόφαση των οργάνων του μικρού...Ισως έτσι,μέσω κάποιου άλλου παιδιού,θα ζεί και το παιδί τους!!! |
|
|||
|
|||
Tα θερμα μου συλληπητηρια φιλε μου και οσων αφορα τους γονεις τα λογια ειναι περιτα μεσα στον πονο τους εκαναν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πραξη που θα σωσει καποια αλλα παιδια. να ζησουν οι ανθρωποι για να θημουντε το αγγελουδι τους.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απορία, παρακαλώ...................... | siraxanz | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 27-03-2010 23:07 |
R60 1956 Άλλη μία επιζήσασα | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 10 | 28-11-2009 10:53 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |
Τι περιμένει μία ξανθιά? | PortoLeone | Ανέκδοτα | 2 | 23-01-2009 18:34 |
"Σας παρακαλώ συγχωρέστε μας" | riko46 | Κόσμος | 13 | 22-01-2009 14:14 |