|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Νάπο ανάλογα των καιρό και αν προλάβω να πάρω των απαραίτητο εξοπλισμό για την κοπελιά μου.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Τέλειο πρόγραμμα.
Μπράβο παιδιά μέσα και εγώ από Κρήτη!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Νίκο και Δημήτρη για όλα, εύχομαι να περάσουμε τέλεια μικροί μεγάλοι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή είναι κριτήριο για τη συμμετοχή μας.... λίγο spam.... συγχωρέστε με οι admins... μήπως θα 'χει τριγωνάκια....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκέφτομαι να τα βάλω δώρο για την πίτα |
|
|||
|
|||
Για ακομα μια φορα ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες που τρεχουν για καινουριες εμπειριες στα δρωμενα των φορουμ που αγγιζουν πολλες φορες εκδηλωσεις και event μεγαλων πολυεθνικων εταιριων με τεραστια budget!!!!!Μεσα διπλος πρωτα ο Θεος για να περασουμε ενα υπεροχο διημερο!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα μέσα και εγώ τετραπλός..... , αλλά με αυτοκίνητο ......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν έχω εγώ από πριν το λαχνό που τα κερδίζει..... τότε ΟΚ !!!!! |
|
|||
|
|||
Μετά την απίστευτη οργάνωση των αδελφών Δουρίδα... έχοντας σαν δεδομένο την επιτυχία του event.... λαχταρώντας να δούμε φιλαράκια από Βόρεια Ελλάδα... Κεντρική.... Κρήτη.... και αφού θα 'χει και.........
. . . . . . . . . . . . . . . . ........ τριγωνάκια................. μέσα λοιπόν κι εγώ διπλός με την Ειρήνη !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |