|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;
Πιστεύω ότι ισχύουν και τα δύο και έμφυτη και διδάσκεται.
Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμιλούν, διακόπτουν, φωνάζουν, μπαίνουν στο χώρο σου και στη ζωή σου, βρίζουν, τσαλαπατούν, διεκδικούν και συγχρόνως οι ίδιοι άνθρωποι για τους δικούς τους λόγους μπορούν να γίνουν και ευγενικοί, έστω εξωτερικά, κρατώντας τα προσχήματα. Η ευγένεια δείχνει άνθρωπο με κλάση, άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει και στην ψυχή και στον χαρακτήρα, μ΄αρέσει να μου λένε ευχαριστώ όταν πρέπει, να λέω συγνώμη όταν πρέπει, να μου γεμίζουν το ποτήρι όταν αδειάζει, να δίνω την θέση μου στο λεωφορείο...... Ναι νομίζω πως ευγενικός μπορεί να είναι κάποιος, αλλά και να γίνει |
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι μπερδεύουμε κάπου την ευγένεια ψυχής με το savoir vivre.
Το πρώτο προϋπάρχει, είναι έμφυτο, το δεύτερο καλλιεργείται. Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να μου πουν στα μούτρα τι σκέφτονται, παρά να μου γεμίσουν το ποτήρι, να μου παραχωρήσουν τη θέση τους κι από μέσα τους να με βρίζουν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πουλοίτει αξοιόπυστο Χοντα με ούλατ' τα σνάζια απάντ'''' Αυτή είναι αγγελία φίλε..... Καλό σου μεσημέρι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή είμαι και βραδύνους, με ειρωνεύεσαι; Καλό απόγευμα και σε σένα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαφέστατα και προτιμώ την ειλικρίνεια χωρίς να είναι απαραίτητο να είμαι θρασύς ή αναιδής. |
|
|||
|
|||
ορθότατα τα γραφόμενα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνούμε 100%. Αλλά προτιμώ το αληθινό από το ψεύτικο. Αν είναι να διαλέξω, τότε επιλέγω τον ευθύ άνθρωπο ακόμη κι αν οι τρόποι του δεν είναι του γούστου μου. Τώρα πάω να δουλέψω, συνεχίζουμε την ανταλλαγή απόψεων αργότερα. Καλό απόγευμα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλό απόγευμα και σε σένα. |
|
|||
|
|||
Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν κάποιος βάλει μια αγγελία και δεν με χαιρετήσει γιατι και δεν τον ξέρω και η αγγελία του θα με αφήσει αδιάφορο στο βαθμό που δεν χρειάζομαι ότι πουλιέται.
Η συμπεριφορά των μελών και η χρήση του σάιτ είναι δουλειά των διαχειριστών που την κάνουν πολύ καλά. Παρατηρώ τελευταία οτι διάφορα θέματα μόνο εντάσεις και αντιπαραθέσεις δημιουργούν όχι για το καλό του φόρουμ πάντως.Καλό θα είναι να ηρεμήσουμε όλοι και να σεβόμαστε τους άλλους έστω και αν δεν συμπεριφέρονται με τους δικούς μας κανόνες. |
|
|||
|
|||
Ασφαλώς δεν είμαστε ιστότοπος καταχώρησης αγγελιών.Ομως με προβληματίζει η εικόνα των στοιχείων επισκεψιμότητας θεμάτων:όταν "μπαίνω" βλέπω ότι τις αγγελίες παρακολουθούν εκατοντάδες και τα λοιπά θέματα "εμείς κι εμείς".Λόγος δεν μου πέφτει, φιλοξενούμενος είμαι κι εγώ όπως όλοι, αλλά μήπως θα έπρεπε να υπάρξει μια αναδιαμόρφωση με περισσότερα τεχνικά θέματα, συγκριτικά εξοπλισμού από αναβάτες, εμπεριστατωμένα ταξιδιωτικά και πάει λέγοντας;Σε ό,τι αφορά στις αγγελίες, με όλο τον σεβασμό στους συνφορουμίτες, φρονώ ότι το διαρκές spamming καταντά ενοχλητικό.Πάς να δείς μια καταχώρηση και οι σελίδες γεμίζουν με ένα διαρκές "καλοπούλητο" και την χαζοχαρούμενη φατσούλα που χαχανίζει.Τι θα έκανα εγώ;Μόνο χρήστες με 25 post και πάνω θα είχαν το δικαίωμα καταχώρησης.Και με το που άνοιγε το θέμα θα κλειδωνόταν.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με π.μ. ή στο καταχωρημένο (και τσεκαρισμένο) τηλέφωνο επικοινωνίας του χρήστη
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 13:19 |