|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μούδιασμα Καρπών στην οδήγηση - Έχει τύχει σε κανένα ?
Βαλσαμόλαδο ή σπαθόλαδο
Το θεωρώ ένα απο τα πιο χρήσιμα φυτικά προϊόντα που μπορεί να υπάρχουν σ'ένα σπίτι.Το έχω χρησιμοποιήσει σε όλα τα μέλη της οικογένειας για διαφορετική αιτία στον καθένα.Το βαλσαμόχορτο έχει αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Θεωρείται αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και τους ρευματικούς πόνους, και τους πόνους των αρθρώσεων. Επιπλέον, χρησιμοποιείται σαν άριστο επουλωτικό σε πληγές, μώλωπες και εγκαύματα πρώτου βαθμού. Λόγω της ηρεμιστικής και αναλγητικής του δράσης, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας στις ΗΠΑ καθώς θεωρείται το εναλλακτικό prozaκ! --------------------------------------------------------------------------------------------- To παρασκευάζω μόνος μου μαζεύοντας το .απο τους πρόποδες της Οίτης που θεωρείται απο τα πιο πλούσια βουνά.... σε βότανα ...... όποιος περάσει απο τα μέρη μου..........................κερνάω ...βαλσαμόλαδο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πλάκα-πλάκα κι εμένα που είχαν ξεραθεί και είχαν αρχίσει να λιώνουν, ένοιωσα ότι περνάγανε κραδασμούς... Πέρασα από πάνω ένα σετάκι Wilson Pro Overgrip σε κάθε γκρίπ (ταινία για ρακέτες Τέννις) και βρήκα την χαρά μου... Αυξήσαν ελαφρώς την διάμετρο το οποίο εμένα με βολεύει και απορροφάνε τους κραδασμούς τέλεια (και τα θερμαινόμενα δουλεύουν μια χαρά από κάτω). Το μούδιασμα επίσης μπορεί να το πάθεις κι άμα κουβαλάς στην πλάτη καμιά τσάντα φορτωμένη (κάποιος νομίζω την είχε πάθει έτσι εδώ στο φόρουμ)... |
|
|||
|
|||
Και μένα μουδιάζει.Είναι μάλλον σύνδρομο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. ... | ckalfas | Υγεία | 4 | 11-02-2011 17:22 |
Έχει βάλει κανείς WP σε GS1200 Adv ;;;; | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 03-02-2011 18:17 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Οπαδός του ΠΑΟΚ γράφει σε blog οπαδών του Ajax για το μεταξύ τους παιχνίδι.... | MARK | Χιούμορ | 25 | 30-09-2010 01:05 |
Κινητό που φτιάχνει καφέ, παίζει φυσαρμόνικα, σε ξυρίζει κ.α | Black_Shadow | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 23:34 |