GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-08-2011, 17:39
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά δεν φορά πινακίδα για να μην τον εντοπίζουν τα ανάρχια και φορά στολή ??? Τι απόκρυψη !!! ………. Τι ευφυΐα !!!

Αλλά τι φωνάζετε για μοτοσυκλετστική παιδεία κι άλλα? Αφού Βαρκαδέρο και Ντου Του Μου καβαλάνε, τι να γνωρίζουν από μοτό? Εξάλλου …αυτοτιμωρούνται διαρκώς …!!!

(είμαι κι ολίγον μύωψ)

2) Συσχέτιση τροχαίου και πινακίδας πρώτη φορά ακούω !!! Μάλλον δεν είμαι <<πηδηχταράς>>…

Πσσσσσσςςςςς … τι άνδρας… ... μιλάμε για ????* πήδημα…..
….και πολύ ευφυΐα (επίσης)

* Ερώτηση : οι αναρχικοί, πηδάνε πολύ, λίγο ή καθόλου ???

εισαι πολυ αστειος....αλλα δεν εχεις πει αν συμφωνεις ή οχι με τους λαλακες συναδελφους σου
εκτος αν κυκλοφορεις και εσυ χωρις πινακιδες και βρισκεις αστεια τα οσα λεγονται
περιμενω ευφυη απαντηση και οχι παπ@ριες....
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 17:57
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007

Δυστυχώς οι αστυνομικοί εμφανίζονται πολλές φορές ως δημόσιοι υπάλληλοι σε ένα διεθφαρμένο σύστημα και καμία σχέση δεν έχουν με κοινωνικούς λειτουργούς !

Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 18:47
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

TEOSS,

Η "προσφορά" σου μέχρι στιγμής σε αυτό το νήμα, περιορίζεται στα (των γέλιων συμπεριλαμβανομένων):

Απόσπασμα:
Καλά δεν φορά πινακίδα για να μην τον εντοπίζουν τα ανάρχια και φορά στολή ??? Τι απόκρυψη !!! ………. Τι ευφυΐα !!!

Αλλά τι φωνάζετε για μοτοσυκλετστική παιδεία κι άλλα? Αφού Βαρκαδέρο και Ντου Του Μου καβαλάνε, τι να γνωρίζουν από μοτό? Εξάλλου …αυτοτιμωρούνται διαρκώς …!!!

Υ.Γ. 1) Οι κάμερες <στους δρόμους > δεν μπορούν να < δουν > πινακίδες . Ακόμα και να μπορούσαν , απαγορεύεται να τις δουν ! Μόνο τα φωτογραφικά radar βλέπουν πινακίδες ….τώρα ποσά φωτογραφικά έχεις δει μέσα στην Αθήνα δεν ξέρω, εγώ δεν έχω δει ποτέ ! (είμαι κι ολίγον μύωψ)

2) Συσχέτιση τροχαίου και πινακίδας πρώτη φορά ακούω !!! Μάλλον δεν είμαι <<πηδηχταράς>>…

Δηλαδή, πάει ένας οδηγός με μοτό σε κεντρικό δρόμο προτεραιότητας . Πετάγεται από ένα στενό φορτηγάκι, παραβιάζοντας το STOP και τον τσακίζει σπάζοντας αριστερό χέρι-πόδι.
Όλο το συμβάν γίνεται αντιληπτό από έτερο οδηγό, ο οποίος όμως βλέπει ότι το μηχανάκι δεν έχει πινακίδα ….αμέσως σταματά και ???
α) πλακώνει στο ξύλο τον μοτοσικλετιστή σπάζοντας και το δεξί χέρι –πόδι ….
β) τον ξεγυμνώνει και ασελγεί επάνω του <<όπως 1000 αναρχικοί>>…..
Πσσσσσσςςςςς … τι άνδρας… ... μιλάμε για ????* πήδημα…..
….και πολύ ευφυΐα (επίσης)

* Ερώτηση : οι αναρχικοί, πηδάνε πολύ, λίγο ή καθόλου ???

Απόσπασμα:
Το <μέρος των κρατήσεων> όλου του χρόνου δεν φτάνει ούτε για έναν μισθό ΣΟΥ… εεεεε… ΣΥΝΤΑΞΗ σου. Ποιον κοροϊδεύεις ? Ήταν σε υπηρεσία και καθόντουσαν ? ήταν υπηρεσιακές οι μηχανές ???
Άλλη μια μεγάλη ευφυΐα (επίσης)
Απόσπασμα:
Ενώ οι ασφαλίτες …τις βάζουν …
Πως γνωρίζεις ότι δεν πληρώνουν ασφάλεια και …τέλη κυκλοφορίας και μάλιστα ΟΛΟΙ ???

Υπερευφυΐα !!!!
που ουδεμία σχέση έχουν με την παράβαση των αστυνομικών να κυκλοφορούν χωρίς κράνος και πινακίδες.

Ο αστυνόμος μοτοσυκλετιστής, όχι μόνο οφείλει να έχει μοτυσυκλετιστική παιδεία, αλλά οφείλει να είναι και το παράδειγμα προς μίμηση, για να μπορέσει και η πολιτεία κάποτε να τον πάρει στα σοβαρά και να τον ανταμείψει όπως πρέπει μισθολογικά και συνταξιοδοτικά (το τελευταίο θα σε καίει πολύ κάποτε).

Εδώ πέρα μιλάμε για αστυνόμους μοτοσυκλετιστές που περνάνε κόκκινα, δεν έχουν πινακίδες στις μηχανές και το κράνος στο χέρι και εσύ "θίγεσαι" και τους υπερασπίζεις για το αν ήταν σε υπηρεσία ή όχι και ήταν υπηρεσιακές οι μηχανές όταν πήγαν για καφέ. Από την Πόλη έρχομαι δηλαδή!!!
Απόσπασμα:
Ήταν σε υπηρεσία και καθόντουσαν ? ήταν υπηρεσιακές οι μηχανές ???
Άλλη μια μεγάλη ευφυΐα (επίσης)
Θα μπορούσες κάλλιστα λόγω του λειτουργήματος που επέλεξες - αν το επέλεξες εσύ - να είσαι ο πιο έγκριτος και αξιόπιστος ομιλητής εδώ, αλλά αντ' αυτού μέχρι στιγμής έχεις επιλέξεις να καταφέρεσαι εναντίον του gsmaniac και μένα, είτε προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις τα λεγόμενά μας, ακόμη περισσότερο δε και την δικιά μου ιδιότητα ως ενστόλου επί 30 χρόνια με συντάξιμα χρόνια περισσότερα από όσα είναι η ηλικία σου που σου εύχομαι να φτάσεις τα μισά κάποτε και τα οποία τα απέκτησα με πλήρως νόμιμο και διαφανή τρόπο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο.

Όλη αυτή η συμπεριφορά σου και η αντιμετώπιση του θέματος σε κάνει - άθελα φαντάζομαι -, να υποστηρίζεις εμπράκτως αυτά που λέμε όλοι πιο πάνω.

Εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, όπως όλοι οι ένστολοι αγαπήσαμε αυτό που κάναμε, μπορείς ελεύθερα φαντάζομαι να αναφερθείς και να απορρίψεις χωρις προσωπικές επιθέσεις, βωμολοχίες και ειρωνείες αυτά που σχολιάζουμε, αντί να προσπαθείς να απορρίψεις αυτούς που τα σχολιάζουν. Εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν καλύτερα αν όλα αυτά που βλέπω καθημερινά είναι μεμονωμένα και κάνω λάθος στην σκέψη και στην κρίση μου, γεγονός που θα σήμαινε ότι έχουμε μια δίκαιη και νόμιμη πάνω απ' όλα Αστυνομία.

Φιλικά, gemara.
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 19:01
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Κατά την επιστροφή μου από την εκδρομή που έκανα το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου και περνώντας από Πλαταμώνα εώς τα Τέμπη υπήρχαν 4 μπλόκα, κανένα από τα 4 δεν σταμάτησε ζευγάρι πιτσιρικάδων πάνω σε παπί, ξεκράνωτους με τα μαγιώ που βγήκαν από Πλαταμώνα και έφτασαν μαζί μου εώς το τέλος των Τεμπών.

Ο ρόλος της αστυνομίας για την κοινωνία είνοι ότι ο ρόλος των γονιών στην οικογένεια, αυτοί πρέπει πρώτα από όλους να τηρούν αλλά και να επιβάλλουν το νόμο....

Προχθές τσακώθηκα άσχημα με "φίλο" γείτονα στην δουλειά που ήρθε να μου κάνει παράπονα γιατί του έβαλαν 700 ευρώ πρόστιμο και του πήραν το δίπλωμα για 2 μήνες επειδή είχε πιεί 2 ποτηράκια κρασί.
Όταν του είπαν καλά σου έκαναν παρεξηγήθηκε......
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 01:53
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Κώστα & Γιώργο
Επιλεκτική διαχείριση όρασης και μνήμης δεν είναι αποδεκτή από εμένα .

Εάν ξαναδιαβάσετε καλά και πάρετε πίσω γενικεύσεις , βρισιές και άσχετες –άκυρες μαντικής φύσεως φράσεις …τα λέμε
.
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 16:35
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Σε οικτρή αποτυχία κατέληξε η αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο έναν γνωστό νονό της νύχτας που φέρεται να συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση στον Ωρωπό.

Το πρωτοφανές, για τα αστυνομικά χρονικά, περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης. Τελικά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. έφυγαν με την ουρά στα σκέλια από το «πανηγύρι» στον Ωρωπό, με τους παρευρισκομένους να κάνουν λόγο για αστυνομική αυθαιρεσία και διατάραξη του ήρεμου κλίματος που επικρατούσε.

Η μυστική επιχείρηση...

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα «ατόμων της… νύχτας» δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει 12 αστυνομικούς, με πολιτική περιβολή, όταν κινήθηκαν προς το μέρος τους για έλεγχο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η… «γιορτή» του τοπικού ποδοσφαιρικού σωματείου. Κάπου εδώ μπαίνει ένα πρόωρο τέλος στην «έφοδο» της αστυνομίας στο χώρο, με σκοπό να εντοπίσει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ έναν 46χρονο, παράγοντα της περιοχής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα των 217 νονών της νύχτας.

Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στη διάρκεια ενός πανηγυριού - κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού - που είχε οργανώσει το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο.

Η μυστική αστυνομική επιχείρηση που βασίστηκε σε πληροφορίες για δραστηριοποίηση νέας ομάδας μπράβων, η οποία πουλά προστασία σε νυχτερινά κέντρα, με καθοδηγητή έναν «γνώριμο» νονό της νύχτας, κατέληξε σε φιάσκο.

Ο έλεγχος στόχευε στον εντοπισμό όπλων που κατείχαν παρανόμως κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, ακόμη και την ώρα της εκδήλωσης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι θα έδιναν το «παρών» άνθρωποι της νύχτας που ελέγχουν την περιοχή.

Όμως… όλα πήγαν στραβά. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν «έφοδο» κατά τη διάρκεια της γιορτής του ποδοσφαιρικού σωματείου και να υποβάλλουν σε σωματικό έλεγχο δεκάδες παρευρισκομένους, χωρίς να δηλώσουν την ταυτότητά τους.

Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι αστυνομικοί έβγαλαν όπλα, κάτι που διαψεύδει η αστυνομία. Όπως ο ίδιος περιγράφει, το κλιμάκιο κινήθηκε απειλητικά εναντίον ενός εύσωμου άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με την παρέα του. Εκείνη τη στιγμή στο περιστατικό ενεπλάκησαν οι φίλοι του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να φανερώσουν την ταυτότητά τους.

Εκ των υστέρων οι διοικούντες της ομάδας του Ωρωπού ενημερώθηκαν πως οι αστυνομικοί αναζητούσαν έναν άνδρα με πλούσιο ποινικό παρελθόν, ωστόσο για την εν λόγω επιχείρηση δεν ήταν ενήμερος ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ωρωπού, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση. Πλέον, όπως αποκαλύπτει, η διοίκηση επιφυλάσσεται να κινηθεί δικαστικώς εναντίον του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Για το περιστατικό δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ, σχηματίζεται ήδη δικογραφία και διεξάγεται εσωτερική έρευνα για την αποτελεσματικότητα της- κατά τ' άλλα- μυστικής επιχείρησης.

Zougla online - Μπράβοι της νύχτας εξουδετέρωσαν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 16:52
skippybi Ο/Η skippybi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: BMW R 850 Roadster ή απλά ''Σουρτούκω''

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασίλη κανέναν δεν κατηγορώ αδιάκριτα. Μιλάω για τους συγκεκριμένους που τους είδα με τα μάτια μου και τους άκουσα με τ´ αυτιά μου. Επίσης μιλάω γι αυτούς και μόνο που αφήνουν ατιμώρητες παραβατικές συμπεριφορές σε παράβαση του καθήκοντός τους και στα μάτια του κόσμου εξισωνόμαστε και μεις με αυτό το χάλι. Συγκεκριμένα και απολύτως διακριτικά.
Γιώργοοοοοοοοοοοο!!!!!!(φωνάζω)

κανένας δεν μίλησε για σένα αδερφάκι μου...
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 20:19
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από skippybi Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργοοοοοοοοοοοο!!!!!!(φωνάζω)

κανένας δεν μίλησε για σένα αδερφάκι μου...
Καλά ντε! Μη φωνάζεις! Δεν είμαι κουφός!
Reply With Quote
Παλιό 02-09-2011, 13:03
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina

Ρε παιδιά μην είστε άδικοι πάντως...
Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πρόοδο σαν χώρα, είμαστε πιστεύω λίγο καλύτερα απο τα όμορα και αδελφά κράτη της Σενεγάλης, Τυνησίας, Αιγύπτου και λοιπών αφρικανικών κρατών εις τα οποία δικαιωματικά ανήκουμε (πληρώντας και με το παραπάνω όλα τα χαρακτηριστικά, πολιτική οικογενειοκρατία, άκρατη δημόσια και ιδιωτική διαφθορά, ωχαδερφισμός και αυτοτέλεια...μεταξύ άλλων).

Reply With Quote
Παλιό 04-09-2011, 23:00
Senior Member

Στα "Προσεχώς".

Ντοκουμέντο "αποκλειστικό", από "μοτοσυκλετιστή" αστυνόμο σε Εθνική Οδό, με Hayabusa, χωρίς πινακίδα (φυσικά), δικάβαλος, ξεκράνωτοι, με σορτς και σαγιονάρες!!!

Μείνετε συντονισμένοι!

(Μα όλοι μπροστά μου περνάνε;;; )
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης