|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητείται F800 GS Μαύρο - Αmber Alert
Πάντως Amfisimos, πρόσεχε (που μάλλον είσαι ψαγμένος στο θέμα και το γνωρίζεις), γιατί πιστεύω ότι στα 8 χιλιάρικα, θα βρεις μεν, αλλά απ' τα πρώτα μοντέλα του '08, που είχαν σωρεία προβλημάτων, και σίγουρα πάνω από 15.000 χλμ που έχεις θέσει σαν όριο.
Last edited by Fuji; 21-05-2010 at 17:59. |
|
|||
|
|||
Συνήθως ναι. Μα ήδη 'χαθήκανε' δυο μηχανάκια του '09 ψιλοκομπλέ μέσα απο τα χεράκια μου...
Είμαι στη στροφή και περιμένω... Last edited by Amfisimos; 21-05-2010 at 18:14. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστω φιλε μου. και εσυ με λιγο υπομονη θα βρεις αυτο που ψαχνεις |
|
|||
|
|||
Μπορεί να μην βρέθηκε το μπεμπέ αλλά κάτι που με εξιτάρει ακόμη περισσότερο!
Σήμερα μεταβίβαση! Ευχαριστώ παίδες! |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τελικά αγόρασες φίλε, αλλά και δεν έχει καμμία σημασία.
Αν εσένα σου κάνει κλικ και σε εξιτάρει τότε ..μεγειές! γερός και καλοτάξιδος! |
|
|||
|
|||
Mου μυρίζει ΚΤΜ.Είδωμεν
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια! Αντεύχομαι μάγκες!
Σας ντρίμπλαρα μιας και η καλή μου είναι ένα μαύρο Tenere! Ενας φακός 100-400mm μου λείπεται ακόμη και έκλεισα... Σε λίγες μέρες φεύγω για φωτογράφηση στην Ευρυτανία..επιστρέφοντας θα αναφέρω και πρώτες ουσιαστικές εντυπώσεις! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φαντάζομαι πως ενδιαφέρεσαι για το Tenere κι οχι για τον φακό 100-400mm!
Αγόρασα το δικό μου μεταχείρο' με μόλις 900km και για τα επόμενα 1000km δεν θα μπορέσω να το δω ολοκληρωμένα... Παρόλαυτά η εως τώρα εντυπώσεις μου είναι θετικότατες μιας και μιλάμε για ισορροπημένο μηχανάκι. Έχει τα κιλάκια του δηλαδή αλλα ειναι πολυ καλα ζυγισμένα. Η ροπή του σοβαρή αλλά όπως σου είπα στρώνω ακόμα... Είναι όντως πανύψηλο αλλά εδω που τα λέμε δεν του ταίριαζε χαμηλότερο. Είμαι 1.77 στα 70kg και είμαι με μισή φτέρνα σε ισάδι. Σε 2-3 μέρες το συνήθισα βέβαια... Αν το θέλεις μόνο για Αθήνα πάρε κάτι πιο ευέλικτο σε μονοκύλινδρο. Σε σύγκριση με το παλιό 660 (το χα'ενα φεγγάρι απο γνωστό) είναι μέρα με νύχτα αλλά μην πέσεις στην παγίδα και το συγκρίνεις με KTM ή άλλα δικύλινδρα της εποχής. Η καβάλα του πάντως είναι και γαμώ, ειδικά όρθιος (πήγα και μια χαζή βόλτα στον Υμηττό), τα φρένα του δυνατά και με φοβερή αίσθηση (το πίσω θέλει προσοχή αλλά στο χώμα συμφέρει) και γενικότερα η γεωμετρία του πολύ καλή για την κατηγορία του. Το μήνυμα που παίρνω εως τώρα είναι περισσότερο πως είναι μια τίμια και ενδιαφέρουσα μοτοσυκλέτα προιόν της αρμονικής επιλογής των περιφερειακών του που χωρίς να είναι κορυφαία είναι ομοιογενής. Ποιότητα βαφής / συναρμολόγησης πολύ καλή (βέβαια τα χρόνια θα πουν την αλήθεια) μα καμιά σχέση με BMW έτσι; Αυτονόητο πως αν είναι να μην πατήσεις χώμα μην το πάρεις. (οχι οτι θα κάνεις παπάδες - είναι βαρύ είπαμε) Είναι ενα μηχανάκι που σε εμπνέει να μην το πολυλυπηθείς (με την καλή έννοια) Τέλος όλα στο μυαλό μας είναι... Περισσότερα σε καμιά δεκαριά μέρες! Καλά km σε όλους μας! |
Tags |
bmw, buy, f800gs, ζήτηση |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
χούφτες(f800)+βαλίτσα(f650-f800) | fountanajones | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 03-08-2011 17:38 |
F 650 GS 09/2004 Μαύρο | plinakos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 08-03-2010 22:19 |
Ασπρο ή Μαύρο ? | Carduelis | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 27-12-2009 17:54 |
AMBER ALERT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 19-07-2009 10:03 |
AMBER ALERT! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 3 | 01-03-2009 23:11 |