|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ" προς
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν το δικαιουμαι αλλά θα μπορούσαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού για σέρβις των 20km;
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καλημερα σε ολους....οπως και ο προηγουμενος φιλος δεν ξερω κι εγω τι ακριβως δικαιουμαι ( K1300S πεσιμο απο σταντ με σπασμενο δεξι φερινγκ και ψυγειο... ) αλλα στελνω pm για διευκρινισεις
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
που έχει εξασφαλίσει το GS Forum για τα μέλη της παρέας μας ... Η εταιρία ενημερώθηκε ήδη ... Μπορείς να τηλεφωνήσεις, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα που σ' εξυπηρετεί ...
|
|||
|
|||
Εκανα σημερα το σερβις των 40.000 χλμ.Ευχαριστω πολυ το forum και τον Βαγιανελη..
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Καλησπέρα παιδιά, βρήκαμε κάποια προβληματάκια με τη μηχανή(1200gs του 2008, σασμάν και abs, 3000e) αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά του Βαγιανέλλη. Ευχαριστώ πολύ το forum για την εξυπηρέτηση.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Λεοντόκαρδε καλημέρα,
σου έστειλα πμ, με τα απαραίτητα στοιχεία καθώς κι εγώ χρειάζομαι μια ψιλοεργασία στη "μπουμπού" ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
σήμερα πήγα τελικά για την τσιμούχα του πίσω άξονα, κάτι που έγινε αμέσως
Απλά μου διευκρίνησαν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οτι η προσφορά αφορά προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, και όχι τις έκτακτες βλάβες, όπως η δική μου. Ετσι κι αλλιώς πάντως μου έγινε μια μικρή έκπτωση , οπότε όλα good thanks again |
|
|