|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παράλληλη χρήση μεγάλου on-off και παπιού
Απόσπασμα:
Αυτο που το βαζεις;;;;;;;;;; Απόσπασμα:
Αστειευομαι φυσικα ετσι; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Ναι ναι, αυτος ειναι, πιαστε τον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
εγώ ξέρω ότι όταν μου δάνεισε ο εξουσιοδοτημένος ένα σκούτερ 200άρι να κάνω τη δουλειά μου ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ
ΤΙ ΧΑΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ κινδύνευα από παντού, δεν έστριβα, δεν φρέναρα... απαπαπαπαπαπαπαπα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όντως!!! |
|
|||
|
|||
ένας παλιός συμμαθητής μου κάποια περίοδο της ζωής του είχε μια λευκή χάρλεϊ "αστυνομική" (χλίδα με τη μάσκα κλπ.), έχοντας περάσει από πολλές μηχανές μέχρι και από καθαρόαιμο ΚΤΜ...
του λέμε λοιπόν κάποια στιγμή από ένα μπαλκόνι που κοιτάγαμε το ασήκωτο τερατάκι "θα πιάνει πολλές γκόμενες αυτό ε;" ... "μπα" λέει "η καλύτερη γκομενοπαγίδα είναι τα παπιά, έχεις δει κάτι πιπινάκια πίσω από παπιά; πόσα έχεις δει πίσω από χάρλεϊ;" (στην Ελλάδα προφανώς) ...μας αποστόμωσε γιατί είχε δίκιο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φοβουνται ορε τα Παληκαρια??? δεν μπορειτετ να πειτε ομως.....σας,,,,,,,,,Φλομωσα!!!!!(διχρονο βλεπεται) |
|
|||
|
|||
Τελικα και το σκουτερακι μου γραφει ωραια στις φωτο!!!!
τωρα πιστευω να καταλαβατε γιατι η Κιτρινη Λωριδα στο μπουφανακι!!!!ηταν προσφορα-----2 σε 1 |
|
|||
|
|||
Το σκούτερ αυτό το είχα και εγώ. 100 κυβ παρακαλώ. Έχω ξαναγράψει ότι έκανα (και το μετάνιωσα) το μεγαλύτερο λάθος που το έδωσα...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Tubliss για χρήση ελαστικών σε Enduro χωρίς αεροθάλαμο | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 03-10-2009 12:59 |
Ελαστικά για συνδυασμένη χρήση | wet & dirty | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 30-06-2009 00:47 |
Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 23:57 |