|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου..21-22 Σεμπτεμβριό
ναι απο το Θεσαλικό κάμπο., είναι ο μόνος νομίζω δρόμος για πρόσβαση στην κορυφή.,., απο εκείνη την πλευρά., https://www.google.gr/maps/preview?h...9!4f13.1&fid=7 |
|
|||
|
|||
Και άλλη μια πριν τον προφήτη Ηλία και μετά από την διαδρομή προς Στεφάνι και Πόρτες !!!
|
|
|||
|
|||
και μείς έτσι το φανταζόμαστε περίπου .,
να μαζευτούμε στα καλύβια όσοι έρχονται απο βορρα και νότο.,. και μετά ανεβαίνουμε όλοι μαζί την χωμάτινη διαδρομή που είναι 20χλμ και περίπου καμια 40-60 λεπτά.., ειδικά όσοι είναι διπλοί θα φάνε ποιο ζόρι., αλλα γίνεται.,., Last edited by tattoopanther; 12-09-2013 at 19:21. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γειά σου ορειβάτη μου Last edited by tattoopanther; 12-09-2013 at 19:21. |
|
|||
|
|||
Δηλαδή θα βάλουμε και λιτσα τώρα !!!!!!!
|
|
|||
|
|||
τι την θες την Λίτσα., ρε πουλίμ.,., όσοι καλοί χωράνε.,., είναι μεγάλο το βουνό., απλα εκει πάνω δεν παίζει τροφή., :
μπορούμε να τσιμπήσουμε στα καλύβια.., και μετά ανεβαίνουμε., αλλά μπορούμε και να πάρουμε και κάτι για το βραδάκι., για ψύσιμο στο τζάκι, ξέρεται καμιά προβατινούλα κανα λουκανικάκι.,.τα.,γνωστά νηστίσημα.,., νερό συθήθως υπάρχει στην καλύβα\καταφύγιο\ αφήνουν εμφιαλωμένα,για περίπτοση ανάγκης .,αλλα μη πάμε και τους τα πιούμε.,., καλό είναι ο καθένας να προνοησει την απαιτούμενη ποσότητα που χρειάζεται.,., Last edited by tattoopanther; 12-09-2013 at 19:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου..21-22 Σεπτεμβρίου
στον φοινικα ταιριαζουν οι κορφες μεσα και εγω
ο διας θα ειναι στο πλευρο μας!!!!!!!!! και με ιχνηλατη ινδιανο θα ανοιξουμε τα φτερα και θα πεταξουμε!!!!!! αντε για τωρα........ |
|
|