|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)
Απόσπασμα:
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι!!!!! Last edited by GeorgeP; 06-01-2010 at 23:30. |
|
|||
|
|||
Καλη χρονια Καλως ηρθες στη παρεα.
|
|
|||
|
|||
καλό θα ήταν να γράφουμε αφού διαβάσουμε ΚΑΙ τα περιεχόμενα του thread και όχι μόνο την επικεφαλίδα...................
|
|
|||||||
|
|||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ζητώ συγγνώμη για το απότομο των απαντήσεων αλλά αν σκεφθείς καλύτερα πιστεύω πως θα καταφέρεις να αντιληφθείς το άκομψο, απαιτητικό έως και προκλητικό στύλ του γραπτού σου λόγου!! Πάντως ότι κι αν κάνεις στην ζωή σου ευχές και πάλι για μια χαρούμενη χρονιά!! |
|
|||
|
|||
Στρατο...εγραψες!
|
|
|||
|
|||
μάλιστα - κέρνα τον και μια μπύρα από μένα όταν θα πάτε στην επόμενη έξοδο
άμα σας πετύχω σας δίνω τα χρήματα αν χρειαζόταν απάντηση το post μου και μάλιστα με τέτοιο στυλ (και μάλιστα είχε και "μπράβο" από κάτω) το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων αν ότι έγραψα είτε από πάνω, είτε γενικότερα σε αυτά τα 1000+ posts μου, είναι για να το πετάξετε στα σκουπίδια (κατά την άποψη σας), πετάξτε το, δεν χρειάζεται να το κάνετε και επιδεικτικά (αν και σε πολύ κόσμο τελικά αποδεικνύεται ότι αρέσει η επίδειξη ακόμα και όταν την καταδικάζει) έπρεπε πάντως να το συζητήσεις με Arka ή με τον Νίκο γιατί εκείνοι δεν κράτησαν τέτοιο ύφος (και ειδικά ο πρώτος θα είχε και λόγο ίσως να είναι πιο "έντονος") και απορώ γιατί το κάνεις εσύ ουσιαστικά και στο όνομα του forum... εκτός αν συζητήθηκε και ήταν καλύτερα να το κάνεις εσύ αυτό παρά εκείνοι (δεν θέλω να το πιστέψω αλλά είναι άξιο αναφοράς ως πιθανότητα) - αν όχι, τότε καλό είναι τους πληθυντικούς να τους κάνεις ενικούς γιατί μιλάς για τον εαυτό σου τέσπα ελπίζω το post σου να σε "ανέβασε" στα μάτια που ήθελες να ανέβεις - και σ' ανώτερα - και admin σου εύχομαι πάντως θα ήθελα αυτό το thread να σταματήσει με δικό μου post (γι' αυτό και ξανα-έγραψα - και μόνο εδώ)... το ζητάω δηλαδή αν όμως θέλετε να γίνει "σάκος μποξ" τι να σας πω ρε παιδιά, δημοκρατία έχουμε, βαράτε Last edited by NLS; 07-01-2010 at 12:24. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
[/QUOTE] Γενικά κερνάς τον κόσμο με ανωριμότητες διότι δεν κατάλαβες τίποτα απο τα γραφόμενα...Τα βλέπεις όλα δυστυχώς πολύ επιπόλαια και αυτό είναι που σε καταδικάζει στα μάτια τών συμφωνούντων! |
|
|||
|
|||
Μάλιστα εκπροσωπείς λοιπόν το forum. Ελπίζω το forum να το ξέρει και να συμφωνεί.
Τέσπα και εσύ είδες ότι έγραψα πολύ επιπόλαια και με μοναδικό σκοπό να έχεις σώνει και καλά μια απάντηση με αντικρούσεις αυτών που λέω. Εγώ δεν θα το συνεχίσω αυτό. Όταν "κρίνετε" ότι τέσπα θέλετε να κρίνετε (αν δεν είχα αποχωρήσει από το forum ήδη, θα αποχωρούσα τώρα με αυτό που διάβασα), σταματήστε το thread "εσείς" (εφόσον μιλάς ως "forum" -δεν ξέρω πως και γιατί και δεν με ενδιαφέρει- απαντάω προς "εσάς"). Άντε, "forum" και forum, καλή χρονιά να έχετε και πάλι. |
|
|||
|
|||
θα γραψω και εγω σαν νεος κατι... σαν ενα προσωπο που μολις μπει εδω θα πει ... ποσα αραγε εχουν να χωρισουν αυτοι που ασχολουνται ?.
ειναι η 3η φορα που διαβαζω κατι και στεναχωριεμαι ... για εμενα τα πραγματα ειναι απλα ... πηρα μια μηχανη με την οποια ειμαι ερωτευμενος ... σε οποιον αρεσει ... σε οποιον δεν αρεσει δεν ξερω για ποιο αλλο λογο ειναι στο gsforum ... εχω βοηθηθει παρα πολυ απο τα παιδια που απαντουν και postαρουν διαφορα που αφορουν τις μηχανες μας ... και ελπιζω να κανω και εκδρομες με τους συμφορουμιτες ... οποιοι και αν ειναι αυτοι ... σε περιπτωση που κατι δεν μου αρεσει η' δεν τους αρεσω, σαν ελευθερος ανθρωπος ... θα εγκαταλειψω ... και δεν θα πω κουβεντα ... φυσικα διαφωνιες και αποψεις που δεν συμφωνουν απολυτως παντα υπαρχουν ... αλλα υπαρχει η ευγενεια και η πειθω ... λυπαμαι αλλα σαν newton που ειμαι εδω νιωθω καποιο ειδος δυσφοριας οταν διαβαζω διαφορα ... και φανταζομαι οποιο αλλο νεο μελος ... κριμα δεν ειναι ...? καλη χρονια σε ολους σας |
|
|||
|
|||
That's life που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι...
ή αλλιώς η ζωή είναι σαν ένα καρδιογράφημα, άμα πάει ευθεία, τότε πρέπει να ανησυχείς... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 11:57 |
Ελάτε σε μια διαφορετική δενδροφύτευση | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 28-01-2009 00:09 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 17:48 |
Tαξιδεύοντας με μια BMW F 800 GS!!!! | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 8 | 19-01-2009 11:38 |
Επείγουσα ενημέρωση | smail.GR | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 19-12-2008 16:20 |