|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες;
Και που να' βλεπες δηλαδή κάποτε τους BMWάκηδες που είχαν και sidecar στη μηχανή και ήταν γεμάτη η Αθήνα και τα περίχωρα απ' αυτές... Εκεί να δεις απορία...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επιτελους!!!!! τσιμπησε καποιος...... αν και ,,,,αλλον περιμανα να τσιμπησει |
|
|||
|
|||
και εγω νομιζα οτι εισαι ακομα θολωμενος απο τον κλεφτρονα..........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Μην μου το θυμιζεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ενδεχόμενες απαντήσεις:
1.Να φαινόμαστε "τούμπανα" 2.Είναι πρόσθετο "ασφαλείας" σε περίπτωση πτώσης 3.Δεν χωράνε στο σπίτι και φωνάζει η κυρά 4.Μόλις γύρισα από τη λαϊκή και δεν πρόφτασα να τις βγάλω 5.Πού θ' ακουμπήσω τον καφέ και το lap-top; 6.Τι, τόσα λεφτά έδωσα, να μην τις φχαριστηθώ; Σκηνικό προχτές: Πατησίων μετά την Ηπείρου προς Ομόνοια μεριά.Τυπάκος με Adv.1200, βαλίτσες, μπυφανάκι Rallye, κράνος Rallye, μπότες enduro πάνω από το τζιν, κύτταζε αν τον έβλεπαν οι άλλοι. Ε τον μ.....Οχι, μην βιάζεστε...Πινακίδες Αθήνας και μοτό μόλις βγαλμένη από πλυντήριο |
|
|||
|
|||
αυτα εμενα δεν με χαλανε........αλλα τυπος στην ουλοφ παλμε με ανβε χωρις κρανος ρουχα μπογιαντζη και πουρο στο στομα που απο το πολυ πιπιλιμα εχει γινει ενα με το στομα του και δεν λεει να το πεταξει και μπροστα απο τον αερα εχει γινει σαν να εχει σκασει καψουλι...που πας ρε βλαχο....τον κοιταζα επιμονα και γελουσα μαζι με αλλες 2 μηχανες στο φαναρι....μολις με ειδε που κοιταζα (ημουν με το ΚΤΜ)πειρε τα πανω του(θα νομιζε οτι τον θαυμαζα)
|
|
|||
|
|||
γιατι οχι ρε παιδια δικες μας ειναι οτι θελουμε τις κανουμε, μην ξεχνατε πως οι μηχανες ειναι οι κατεξοχην ονειρομηχανες.. γιατι οχι???
μπορει να χρωσταω σε ολους η γυναικα μου να με κερατωνει με τον υδραυλικο απο τη δουλεια να μη μου τα λενε καλα....δεν μπορω να ταξιδεψω σε μια ερημο μακρια απο ολα αυτα???? |
|
||||
|
||||
Ρώτησα τα παιδιά στον καφέ
και μου είπαν ..... "θέλω να είμαι ετοιμοπόλεμος" .... Πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του καθενός, να κινείται ΟΠΩΣ του αρέσει ..... Πιθανότατα, θ' αναρωτιέται κι αυτός .... Τί τα θέλουν τα ΚΤΜ - καθαρόαιμα εντούρο στην Ομόνοια ;;;; . .
|
|||
|
|||
1100gs
σχεδόν πάντα τριβάλιτσος, πλέον κεντρική: δυό κράνη, ένα το δικό μου βάλε βγάλε και ένα της συζύγου ή δικό μου για όποιον επιλέξω να πετάξω κάπου αν χρειαστεί δεξιά: αδιάβροχο κάτω σε σακούλι, αδιάδροχο πάνω σε σακούλι, 1 ζευγάρι κάλτσες, 1 μπλουζάκι και μια φόρμα, για όταν θα χω γίνει παπί, από καμιά ξαφνική νεροποντή αριστερή: εργαλεία, κομπρεσεράκι αέρος και φορτιστής, μπουκάλι λάδι, χταπόδια, σχοινί και χώρος για την τσάντα με το κολατσιό την κεντρική την έβαλα, χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος αν την ήθελα, τελικά η καλή μου την ήθελε περισσότερο από μένα, σαν ασφάλεια, χωρίς να ακουμπάει βέβαια ποτέ. επηρεάζει τα μάλλα την οδηγητική συμπεριφορά της μηχανής, αλλά με τις ταχύτητες που πάω δεν έχω θέμα οι πλαινές παίζουν τον ρόλο τους, όταν σου γέρνει και τελικά πέφτει η μηχανή στο πλάι, σηκώνεται πιο εύκολα και σπάει μόνο το *&^(*%^%$^&% το μπροστινό φλάς σοβαρά, για κίνηση εντός πόλης, αν και δεν πολυβολεύουν, μόνο μια φορά έχω γδάρει πόρτα κάποιου και αυτό γιατί νόμιζε κείνος οτι το golf είναι παπί για να κάνει χωσίματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς; | georgekostas | Κόσμος | 1 | 09-12-2009 03:31 |
Σας θυμιζει κατι? | wolferin | Κόσμος | 11 | 28-09-2009 00:14 |
Πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο?????? | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 12-05-2009 16:52 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |