GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-05-2011, 12:34
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ

Υπάρχει ο Judge ΧοDredd μη φοβάστε...

http://kourkouti.yooblog.gr/files/20...dd-hodredd.jpg
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 12:36
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικα δεν ειμαι μονος μου (αντε και ο ντινοπουλος) σε αυτο το φορουμ, υπαρχουν κι αλλοι ''φασιστες'' σαν κι εμενα!!!!

Γιατι με εχετε αφησει ολομοναχο να λεω τα αυτονοητα που αφορουν αναρχοαυτονομους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ???

Αναρωτιεμαι, τι φοβιζει και τους αλλους ''σαν εμενα'' να εκφρασθουν ελευθερα και να πουν αυτο που θελουν!!
ρε επικοινωνεις????? τη χαπια παιρνεις????

προχθες δεν με ελεγες χρυσαυγητη??? θα με χαζεψεις???

δηλαδι οταν σε λεω οτι η σμυρνη εινια ελληνικη με λες χρυσαυγιτη και ακροδεξιο... και οταν σε λεω οτι καλυτερα να πεθανει ο 22 χρονος με το γκλοκ και οχι κανα αστυνομικος, συμφωνεις μαζι μου....??

αααααααααααα παρε θεση

Last edited by ltsiorak; 20-05-2011 at 12:37.
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 12:45
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πρόβλημα σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από την πλευρά του νόμου είναι ότι στατιστικά θα την πληρώσουν και αθώοι και εκεί είναι το δικό μου πρόβλημα.
Δεν δέχομαι να φάει ούτε ένας άδικα ξύλο ή σφαίρα αν οι αστυνομικοί γίνουν και δικαστές.
Οι αθωοι Σταυρο ειναι ''παραπλευρες απωλειες'' σε εναν χωρο που εκδηλωνεται βια!! Αν στην Πευκη κατα την ανταλλαγη των πυροβολισμων σκοτωνοταν/τραυματιζοταν πολιτης θα ψαχναμε να βρουμε απο ποιανου οπλο εφυγε η σφαιρα. Αν ηταν αστυνομικου....ωχ αλοιμονο του λες και ο ανθρωπος επιτηδες τον σημαδεψε!!!! Αν εφευγε απο το οπλο του αναρχοαυτονομου......αναρωτιεμαι τι θα λεγαμε! Μαλλον....να τον κυνηγουσε και να τον συνελαμβανε και φυσικα ουτε ενα χαστουκι να μην του εριχνε!!!!!

Σε σουπερ Μαρκετ στην αμερικη, παλι την ιδια περιοδο με το παραπανω ποστ, εγινε ενοπλη ληστεια. Η αστυνομια, τα ελικοπτερα τα s.w.a.t ηρθαν σε χρονο dt, μια ανακοινωση απο τηλεβοες να ''πεσουμε ολοι κατω'' μεσα κι εξω απο το Σουπερ μαρκετ αρκουσε για να ξαπλωσουμε ολοι στο πατωμα! Παρολα αυτα πυροβολισμοι επσαν πολλοι και απο βαρια οπλα, σκοτωθηκαν οι ληστες αλλα και 3 πολιτες ΜΕΣΑ στο Σουπερ μαρκετ απο σφαιρες αστυνομικων που πυροβολουσαν του ληστες που επιχειρησαν να διαφυγουν και ηταν ΕΞΩ απο το σουπερ μαρκετ!! Φταιει ο Αστυνομικος?

Απόσπασμα:
Η εμπειρία μου εδώ στο κέντρο λέει ότι οι ξυλιές όταν αρχίσουν να πέφτουν, πέφτουν επί δικαίων και αδίκων.

Πρέπει αν υπάρχει και άλλος τρόπος...
Το εχω πει, το εχω γραψει, σε 1000 ατομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙς ΤΑ 100 ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙς ΦΑΣΑΡΙΕς. Πας με το τι και οσο πιανει το ματι σου!!!
Χωρια που υπαρχουν και τα ΄΄καλα παιδια'' που πανε στο αστυνομικο και του λενε ''μην τον κτυπας δεν εκανε τιποτα'' οποταν τις τρωει και αυτος!!!
Στα επεισοδια τις τρωνε αυτοι που πρέπει να τις φανε και αυτοι οι οποιοι δεν προλαβαν (¨η δεν ηθελαν) να απομακρυνθουν

Απόσπασμα:
Πάντως φίλε Γιώργο για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σταμάτησες να γράφεις και το έριξες
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 12:48
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων

δηλαδι οταν σε λεω οτι η σμυρνη εινια ελληνικη με λες χρυσαυγιτη και ακροδεξιο... και οταν σε λεω οτι καλυτερα να πεθανει ο 22 χρονος με το γκλοκ και οχι κανα αστυνομικος, συμφωνεις μαζι μου....??

αααααααααααα παρε θεση
Καμια σχεση το ενα με το άλλο!!!!
Το ενα ειναι ιστορικο θεμα με ριζες 2000 χρονια πριν και το αλλο ειναι τωρινο συχρονο θεμα με ριζες στο 1975!!!

Στο ιστορικο θεμα, για μενα, εισαι λαθος, στο τωρινο συγχρονο θεμα, για μενα, εισαι σωστος!!
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 12:57
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων

αααααααααααα παρε θεση
Kαλώς ήρθες στο GSforum .....
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 13:04
Senior Member

Ρε Γιώργη ένα σοβαρό κράτος όλους αυτούς θα τους μπουζούριαζε στο σπίτι τους την ώρα που κοιμούνται με το σώβρακο.
Δε θα ρισκάριζε το θάνατο ή τον τραυματισμό αθώων και μιλάω για τα επεισόδια στις πορείες.
Αυτό που έγινε στην Πεύκη είναι άλλο πράγμα και είναι μη σου τύχει...
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 13:56
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ιδια περιπτωση στο Λος Αντζελες εβαλα το χερι στην μεσα τσεπη του σακακιου μου για να βγαλω διπλωμα κ.λ.π. οπως εκανα στην ελλαδα του 1990...... και το πιστολι κολλησε στον κροταφο μου απο το ανοικτο παραθυρο.
Στην συνεχεια διεταχθηκα σε αυστηρο τονο και με βρισιες να εξελθω του αυτοκινητου, κι εγω και η συνοδος μου που ευτυχως ηταν Αμερικανα, και να ξαπλωσουμε μπρουμητα με τα χερια στην εκταση στο καπο του αυτοκινητου ο ενας απο την μαι μερια και η αλλη απο την αλλη!!! Στην συνεχεια μας περασαν χειροπεδες και μονον τοτε αρχισαμε να συζηταμε!!!!!!!!
Η κοπελια εξηγησε,σαν αμερικανα, το τι και το πως και μονον τοτε, και αφου χαλαρωσαμε ολοι, εμαθα οτι η λαθος κινηση μου η οποια επεσυρε τον ''διασυρμο-εξευτελισμο'' μου ηταν οτι εβαλα το χερι μεσα στο σακακι αντι να, ανοιξω το πετο με εμφανεις,αργες, προσεκτικες κινησεις ονοματιζοντας την καθε μου κινηση και αναγγελοντας γιατι την κανω......μπορει λεει να εκρυβα οπλο!!!!

Απο τοτε (1990) μεχρι σημερα γελουσα με την ηλιθιοτητα των αμερικανων, σημερα κλαιω με την ηλιθιοτητα καποιων ελληνων!!!!

Σημ. αναρωτιεμαι αν κατι τετοιο θα ηταν αποδεκτο στην Ελλαδα του 2011!!!
η εμπειρια μου στο LA!
περπαταμε με 2 φιλους στο πεζοδρομιο και ξαφνικα ακουμε και βλεπουμε 2 περιπολικα να περνουν απο διπλα μας και να σταματουν στα 50 μετρα με "κολια"
αμεσως κατεβαινουν οι αστυνομικοι και ξαπλωνουν καποιους αγριοφατσες στο πατωμα και τους βαζουν χειροπεδες σημαδευοντας τους με οπλα...
οταν φτασαμε στο σημειο τους ειχαν μεσα στα περιπολικα και περνουσαν τα στοιχεια τους για ελεγχο σε μεγαλες οθονες σαν λαπ τοπ που ηταν συνδεδεμενες με το ταμπλω των περιπολικων!
οι αλλοι καθονταν παναγιες...
αν γινοταν εδω κατι τετοιο θα ειχαμε παραθυρα και...μπαλκονοπορτες για τη βια της αστυνομιας...
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 13:59
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

ωραία στο LA - αχ ήταν να πάω φέτος για δουλειά το καλοκαίρι αλλά δεν έκατσε (sorry off topic)
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 14:10
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
η εμπειρια μου στο LA!
περπαταμε με 2 φιλους στο πεζοδρομιο και ξαφνικα ακουμε και βλεπουμε 2 περιπολικα να περνουν απο διπλα μας και να σταματουν στα 50 μετρα με "κολια"
αμεσως κατεβαινουν οι αστυνομικοι και ξαπλωνουν καποιους αγριοφατσες στο πατωμα και τους βαζουν χειροπεδες σημαδευοντας τους με οπλα...
οταν φτασαμε στο σημειο τους ειχαν μεσα στα περιπολικα και περνουσαν τα στοιχεια τους για ελεγχο σε μεγαλες οθονες σαν λαπ τοπ που ηταν συνδεδεμενες με το ταμπλω των περιπολικων!
οι αλλοι καθονταν παναγιες...
αν γινοταν εδω κατι τετοιο θα ειχαμε παραθυρα και...μπαλκονοπορτες για τη βια της αστυνομιας...
Δεν ξέρω για την Αμερική παιδιά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν δοθούν τέτοιες εξουσίες στους αστυνομικούς εδώ τα φαίνομενα κατάχρησης θα είναι πολλά, δεν εχουν δα και όλοι οι αστυνομικοί το πνευματικό επίπεδο να διαχειριστούν τέτοιες κσταστάσεις.

Αμφιβάλλει κανείς από εσάς που υποστηρίζεται την Αμερικάνικη προσσέγγιση ότι αν δεν του αρέσει ή φάτσα σου θα μπορεί να σε τρέχει χωρίς λόγο;

Στην Αμερική ίσως να υπάρχουν και οι δικλείδες ασφαλείας (που αμφιβάλλω) εδώ που είμαστε το μεγαλύτερο κ@λ@χανείο φαντάζεσται τι θα γίνει...;
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2011, 16:31
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Δεν ξέρω για την Αμερική παιδιά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν δοθούν τέτοιες εξουσίες στους αστυνομικούς εδώ τα φαίνομενα κατάχρησης θα είναι πολλά, δεν εχουν δα και όλοι οι αστυνομικοί το πνευματικό επίπεδο να διαχειριστούν τέτοιες κσταστάσεις.

Αμφιβάλλει κανείς από εσάς που υποστηρίζεται την Αμερικάνικη προσσέγγιση ότι αν δεν του αρέσει ή φάτσα σου θα μπορεί να σε τρέχει χωρίς λόγο;

Στην Αμερική ίσως να υπάρχουν και οι δικλείδες ασφαλείας (που αμφιβάλλω) εδώ που είμαστε το μεγαλύτερο κ@λ@χανείο φαντάζεσται τι θα γίνει...;

Τι παραπάνω θα γίνει; Ήδη η εγκληματικότητα - παραβατικότητα χτυπάει κόκκινο, χωρίς η αστυνομία να έχει την πυγμή να επιβληθεί...
Παρεπιπτόντως, σε θέματα όσον αφορά την αστυνομία "διυλίζουμε τον κόνωπα", ενώ δεν θα έπρεπε, διότι από τις πολλές κουβέντες οι κοινή λογική "πάει περίπατο"!!!

Γιώργο όσον αφορά τα ιστορικά, άστο καλύτερα... Ειδικά όταν μιλάς για μία διάρκεια 2000 χρόνων!!! Συγνώμη για το spam...
Πως λέγεται στα Ελληνικά το spam;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης