|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
|
|
|||
|
|||
Ντροπή σου. Και αν το κάνεις και ρισκάρεις την δική σου ζωή και την δική μας οικονομία, μην το λες και παρασύρεις και άλλους. Εδώ γίνεται προσπάθεια από το αδιάφορο κράτος για το κράνος και τις ζώνες. Και εσύ μας λες τις μπαρούφες σου;;;
Δεν καταλαβαίνεις οτι σε διαβάζουν και νεαροί;;;; |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό ποστ για να μην ξεχνιόμαστε. |
|
|||
|
|||
Εφόσον δεν τρέχεις κάνε σε παρακαλώ το παρακάτω τέστ. Στάσου όρθιος και βάλε τα χέρια κολλητά σαν να στέκεσαι προσοχή. Επειτά πέσε μπροστά η καλύτερα πίσω σε τσιμέντο ή σε δρόμο χωρίς να βάλεις χέρια ή σώμα για να μετριάσεις την πτώση σου. Πέσε και χτύπα με το κεφάλι σου. Αυτό ονομάζεται "πτώση εξ ιδίου ύψους" και αν δεν κάνω λάθος μεταφράζεται περίπου σε 30-35 χιλ την ώρα.
Θα ζήσεις λογικά(αν πέσεις μπροστά γιατί αν πέσεις πίσω δύσκολο) αλλά πιθανότατα να μην γράψεις εδώ την εμπειρία σου γιατί ή φυτό θα έχεις μείνει ή τετραπληγικός. Για πές θα το κάνεις το τέστ??? Αν είσαι ελάχιστα μυαλωμένος δε νομίζω φίλε μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να ανεβοκατεβαινω σκαλες, να κανω σπορ, να διασχιζω πεζος τις διαβασεις και τελος παντων να κανω οτιδηποτε εμπεριεχει ρισκο τραυματισμου... Η κακη στιγμη μπορει να βρει οπουδηποτε, ακομη και απο μια γλαστρα που πεφτει απο το μπαλκονι. Δεν προκειται λοιπον να περπατω με κρανος για την πιθανοτητα αυτη. Επισης πιστευω οτι σε πολλους αρεσει η οδηγηση χωρις κρανος και ας μη το παραδεχονται... ...οσο αφορα αυτο που διαβασα πιο πανω για το κοστος στο δημοσιο για τη περιθαλψη των τραυματιων, εχω την αποψη οτι ειναι μηδαμηνο σε σχεση με το κοστος των προβληματων υγειας των καπνιστων. Δεν ειδα ομως κανενα σπουδαιο ζηλο απο το κρατος να απαγορευσει το καπνισμα... Last edited by Gemat; 16-08-2012 at 01:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η μηπως πρεπει να αναπαραγω τη στερεοτυπη "politicaly correct" θεση του κρατους "σου" επειδη μας διαβαζουν και νεαροι ? ...το δε υφος σου προτιμω να μη το σχολιασω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσον αφορά το κόστος για την περίθαλψη των τραυματιών να μου επιτρέψεις να σου πω οτι είναι τεράστιο μιας και το γνωρίζω πολύ καλά λόγω επαγγέλματος. Μακάρι να μη σου χρειαστεί ποτέ ο εξοπλισμός φίλε μου αλλά καλύτερα ξανασκέψου του για δικό σου καλό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξεκαθαριζω οτι συμφωνω απολυτως με το οτι το κρανος και ο καλος εξοπλισμος μπορει να σε σωσει απο ενα ατυχημα. Ο αντιλογος μου βρισκεται στην ευχαριστηση της βολτας χωρις το κρανος (που εντελει ειναι υποκειμενικη) σε σχεση με το ρισκο του ατυχηματος. ...και κουβεντα να γινεται, αλλα το ψηλο ποσοστο των καπνιστων που θα παθουν καρκινο ή θα εχουν αναπνευστικα - καρδιακα κλπ προβληματα και θα πρεπει να πληρωθουν απο τα ταμεια, σε μια κοινωνια που οι μισοι ανθρωποι ειναι καπνιστες, ειναι συγκρισιμο με τους δικυκλιστες που θα τραυματιστουν ελλειψη κρανους ????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχεις δίκιο για το κάπνισμα και αυτα που προκαλεί δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη με τους τραυματισμούς. Last edited by Gemat; 16-08-2012 at 01:48. |
|
|||
|
|||
...εχω ακριβως την ιδια ανασφαλεια οταν οδηγω σε μεγαλες πολεις και σε εθνικες οδους και φορω παντα κρανος σε αυτες τις περιπτωσεις. Οταν ομως σκεπτομαι οτι για να βγω σε αργο επαρχιακο δικτυο το απογευμα για βολτιτσα θα πρεπει να εχω τον κουβα στο κεφαλι μου, μου περνα η ορεξη....
|
|
|