GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-02-2009, 15:11
soter3gm Ο/Η soter3gm βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Αιγάλεω R1100 RT
Μoto: R1100RT
Προεπιλογή Απάντηση: THROTTLE BODDIES Η' ΣΤΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ INJECTION!!

Ακριβός αυτό εννοώ Κωστή για αυτό τον λόγο αγόρασα το σετ ντύζες και τον διακλαδωτή αυτόν που έχω στον κύκλο
Attached Images
File Type: jpg dsc00100123.jpg (58.7 KB, 20 views)
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2009, 15:30
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από soter3gm Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβός αυτό εννοώ Κωστή για αυτό τον λόγο αγόρασα το σετ ντύζες και τον διακλαδωτή αυτόν που έχω στον κύκλο
Οπότε εσύ πήρες και τον διακλαδωτή.
Η Ντίζα πριν το 96 είναι μονή και διακλαδώνει ``μέσα`` της και πάει στον άλλον κύκινδρο.
Αχ αν διάβαζες ένα θέμα μου περί σέρβις 1100 (βέβαια δεν είναι σε αυτό το F) θα το έβλεπες. Είχα κάνει εκεί θέμα στο σέρβις, για τις ντίζες και τις χρονολογίες και πως διαφέρουν. Τεσπα.. απλά να κάποια ευρω παραπάνω έφυγαν τώρα.
Και να προσέξεις κάτι φίλε μου. Όταν τοποθετήσεις τον διακλαδωτή και τις ντίζες. να έχουν έτσι αέρα, να μην ακουμπούν κάπου, γιατί κάνει μια γωνία εκει το εξωτερικό της ντίζας (περισσότερο στον δεξιό κύλινδρο όπως είσαι πάνω στην μοτο) και ακουμπάει άγαρμπα η ντίζα εκεί στο άνοιγμα του γκαζιού, και φθείρετε και κόβετε. Δηλ. ανοιγοκλείνοντας το γκάζι αγγίζει η ντίζα στο σταθερό εξωτερικό ρεγουλατόρο και φθείρετε και κόβετε. Βάλε και λίγο γρασάκι εκεί κάθε τόσο.
Τα λέμε παιδιά και χαίρομαι που ανταλλάσουμε απόψεις...
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2009, 15:49
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπότε εσύ πήρες και τον διακλαδωτή.
Η Ντίζα πριν το 96 είναι μονή και διακλαδώνει ``μέσα`` της και πάει στον άλλον κύκινδρο.
Αχ αν διάβαζες ένα θέμα μου περί σέρβις 1100 (βέβαια δεν είναι σε αυτό το F) θα το έβλεπες. Είχα κάνει εκεί θέμα στο σέρβις, για τις ντίζες και τις χρονολογίες και πως διαφέρουν. Τεσπα.. απλά να κάποια ευρω παραπάνω έφυγαν τώρα.
Και να προσέξεις κάτι φίλε μου. Όταν τοποθετήσεις τον διακλαδωτή και τις ντίζες. να έχουν έτσι αέρα, να μην ακουμπούν κάπου, γιατί κάνει μια γωνία εκει το εξωτερικό της ντίζας (περισσότερο στον δεξιό κύλινδρο όπως είσαι πάνω στην μοτο) και ακουμπάει άγαρμπα η ντίζα εκεί στο άνοιγμα του γκαζιού, και φθείρετε και κόβετε. Δηλ. ανοιγοκλείνοντας το γκάζι αγγίζει η ντίζα στο σταθερό εξωτερικό ρεγουλατόρο και φθείρετε και κόβετε. Βάλε και λίγο γρασάκι εκεί κάθε τόσο.
Τα λέμε παιδιά και χαίρομαι που ανταλλάσουμε απόψεις...
Φαντάζομαι Ξέρεις τι έγινε στο άλλο F πράγμα που δεν θέλω να θυμάμαι και αρνούμαι να "μπω" μέσα έστω και σαν επισκέπτης
Ωραίες και χρησιμότατες η συμβουλές σου της τύπωσα σε ευχαριστώ πολύ

ΑΑΑ η SKF Hellas τα φέρνει τα DU μόνο που τα λέει dry sliding bushings
Reply With Quote
Παλιό 21-03-2009, 01:58
sotos Ο/Η sotos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Μoto: GS1200

Πολύ καλό ποστ.μπράβο στα παιδιά που το γράψανε !!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-03-2009, 18:59
Senior Member

Εχθές τελείωσα την εργασία αυτή μαζί με τα υπόλοιπα που έκανα, μετά από τηλεφωνικές οδηγίες από έναν μηχανικό που εργάζεται στον Α.Παναγιωτόπουλο (φίλε Παναγιώτη σε ευχαριστώ και επιφυλάσσομαι !!!) για τη θέση του TPS, και πως να κάθονται σωστά οι πεταλούδες όταν δεν δουλεύει για να μην έχει σκασίματα όταν ανοίγουμε το γκάζι .
Έτσι "έκλεισα" τη μοτοσικλέτα μου και την έβγαλα βόλτα. Μιλάμε καμία σχέση με πριν, δουλεύει στο ρελαντί σαν να ακούς ηλεκτρικό μοτέρ, και ανεβάζει στροφές πάρα πολύ εύκολα παίδες ξαναερωτευθηκα τη Γερμανίδα μου

Last edited by soter3gm; 23-03-2009 at 19:02.
Reply With Quote
Παλιό 23-03-2009, 19:23
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από soter3gm Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχθές τελείωσα την εργασία αυτή μαζί με τα υπόλοιπα που έκανα, μετά από τηλεφωνικές οδηγίες από έναν μηχανικό που εργάζεται στον Α.Παναγιωτόπουλο (φίλε Παναγιώτη σε ευχαριστώ και επιφυλάσσομαι !!!) για τη θέση του TPS, και πως να κάθονται σωστά οι πεταλούδες όταν δεν δουλεύει για να μην έχει σκασίματα όταν ανοίγουμε το γκάζι .
Έτσι "έκλεισα" τη μοτοσικλέτα μου και την έβγαλα βόλτα. Μιλάμε καμία σχέση με πριν, δουλεύει στο ρελαντί σαν να ακούς ηλεκτρικό μοτέρ, και ανεβάζει στροφές πάρα πολύ εύκολα παίδες ξαναερωτευθηκα τη Γερμανίδα μου
Ναι ...λες και πριν, δεν είσουν ερωτευμένος
Reply With Quote
Παλιό 28-03-2009, 01:03
JOHN-X Ο/Η JOHN-X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R1200GS

Πολύ καλό θεμα.Αριστο !!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης