|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: την επαθα και μαλιστα ασχημα....
Είναι οτι χειρότερο για την ασφάλειά σου.Πρέπει να πατάει όλο το πέλμα κάτω. Και μην κοιτάς τις ιδανικές συνθήκες. Σκέψου το βρεγμένο οδόστρωμα η να έχει ψιλό χαλικάκι που είναι δίπλα στα πεζοδρόμια.
|
|
|||
|
|||
μην κολλησεις λογο υψους..σκαβεις τη σελα και εισαι οκ...
ναι ειναι βαρια..................μπαλαρινα ..... αν σου κανει το κλικ ΠΑΡΤΗΝ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σου μιλάω εκ των έσω...... |
|
|||
|
|||
Φίλε μου και να την σκάψεις 1,2 πόντους δεν κερδίζεις και πολλά πράγματα. Πάλι στις μύτες θα πατάς (σχεδόν). Σκέψου αυτά που έγραψα πιο πάνω(γλιστερό έδαφος) η ένα φορτηγό δίπλα σου στο φανάρι και να πέσεις στις ρόδες του επειδή δεν πάτησες καλά.
|
|
|||
|
|||
Ακριβώς έτσι ειναι.Υπαρχουν κάποιες περιπτώσεις που ειναι πολυ δυσχρηστο το ΑDV .Κυριως σε αναστροφες με πολυ λίγα χιλιόμετρα , σε έκτακτες περιπτώσεις που πρέπει να ελεγξεις το μηχανάκι κτλ.
Ειμαι 1.78 και δυσκολευομαι στην πόλη. |
|
|||
|
|||
θα προσπαθησω οσο μπορω να κατεβω αθηνα , τωρα που ειμαι αγρινιο με την αδεια και θα δω ιδιοις ομασι πως εχει η κατασταση...και βλεπουμε...παντως ρε παιδες σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας...
|
|
|||
|
|||
Τι είπες τώρα, ΑΥΤΗ του nivo αν δεις του Νικόλα το 1150 θα ερωτεύτηκε τις μπεμπες
|
|
|||
|
|||
για να εισαι τοσο γλυκος μαζι μου κατι θα θελεις ..
|
|
|||
|
|||
αν εχεις τα λεφτα,αν εχεις σκοπο να παρεις αυτο το μοντελο ,και δεις αυτην εδω και σου κανει παρτο,ασε το μποι κλπ,μια χαρα θα τα πας...
|
|
|||
|
|||
ειναι περιπου στα λεφτα μου...ελπιζω να παιξει και κανα παζαρι...ειναι δυσκολες οι εποχες , ολοι το ξερουμε.ειναι καλη η τιμη που την δινει?τι λετε?
|
|
|