|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Στα περισσότερα φορουμς λειτουργεί το σύστημα με αυτόν τον τρόπο, είναι πιο εύκολο γιατί πάντα έχεις μπροστά σου τις πραγματικές νέες δημοσιεύσεις.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπορεί να μην κάνει apply σε mods..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
............ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και εμένα με μπέρδεψε τελικά νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε έψαχνα και σημερα στον καφέ για να σου εξηγήσω ποιά είναι η βίδα - οδηγός - πείρος, αλλά δεν. |
|
|||
|
|||
Δεν το έμαθε... απλώς το διαπίστωσε μετά από καμιά ωρίτσα... πάνω στη χρήση..
|
|
|||
|
|||
Ολοι μπερδευτηκαμε οπως ο Μανος και ο Αντρεας,αλλα το καταλαβαμε με τη χρηση.Η αληθεια ειναι οτι και μενα ο παλιος τροπος μου αρεσε πιο πολυ ανοιγα και τα χα ολα πιατο,αλλα αν τελικα ειναι απαραιτητο,θα το συνηθισουμε και αυτο.ΑΑΑλλλλααααααα οποιος ηρθε στον καφε χθες Αντρεα ενημερωθηκε απο το Νικολα ο οποιος υπομονετικα το εξηγουσε καθε τρεις και λιγο.Αλλη φορα να αφηνεις τη μπαλα και να ερχεσαι που χεις να μας δεις κατι μηνες....απουσιες πολλες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 16:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 20:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 15:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 01:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |