|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Cruise control
Απόσπασμα:
Η ροδέλα θέλει πιο έντονα (πυργωτά) δόντια για να την "πιάνουν" τα χοντρά γάντια. Μην φοβάσαι να αντιγράψεις τους Γερμανούς, και αυτοί κάπου αλλού το είδαν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι έχω 2. Να σου το δανείσω να το δοκιμάσεις. Στην ευρώπη το χρησιμοποιώ. Στην Γερμανία κοστίζει 9,5€. Να πω στα ξαδέρφια μου να μου στείλουν. η εκμετάλευση στο έπακρο σε αυτή τη χώρα.......... |
|
|||
|
|||
Και κάποιο link θα εκτιματο κύριε Ναπο
|
|
|||
|
|||
Γιατί μου βάζεις δύσκολα φίλε. Σίγουρο είναι πως το ένα το έχω στο ντουλαπάκι της μηχανής μου. πές μου που να το αφήσω διότι θα κατέβω Αθήνα για λίγες ημέρες. Προσωπικά μέχρι το καλοκαίρι δεν θα το χρειαστώ. Και δεν μου είναι δύσκολα μιας και ξαδέρφια μου θα κατέβουν το Πάσχα Ελλάδα. εάν σε εξηπηρετεί μου φέρνουν. Εγώ τα είχα αγοράσει απο τους γερμανούς στα ταξίδια που είχαμε μαζί τους. καλό σας ξημέρωμα............ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναπο ξέρω οτι σου βάζω δύσκολα... μα αν μπορείς βάλε κανένα λίνκ απο αυτο που έχεις ή καμια φωτογραφία! ευχαριστω |
|
|||
|
|||
διαβαζω διαβαζω κ βλεπω οτι το θεμα σας ειναι απλα κατι να γραψω,το χρησιμοποιω εδω κ δυο χρονια κ αυτα που γραφετε περι επικινδυνοτητας δεν υφισταται η χρηση του ειναι μονο για ταξιδι σε ανοικτους δρομους(εγνατια ,αθηνα-σαλονικη)και μονο, ΟΧΙ για χρηση μεσα σε πολις .σε ξεκουραζει απιστευτα,οσο για το κοστος αυτο ειναι υποκειμενικο ,για οσους χρεισιμοποιουν την μηχανη για καφε Κολονακι δεν κανει για οσους ταξιδευουν βοηθαει παρα πολυ.αυτα που αναφερεται για επικινδυνοτητα παντως δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για τα δύο που αναφέρεις απο δύσκολο έως ακατόρθωτο. Είμαι Αθήνα. Πές μου σε ποιόν φίλο να το αφήσω να το παραλάβεις. Απο Πρέβεζα είμαι................ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν το δοκίμασα λόγω καιρού