|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενας αγανακτησμενος πολιτης.
με το...κιλο?
|
|
|||
|
|||
Νομίζω πάντως αν κρίνω από τις πολλές απαντήσεις πως το πιό αισιόδοξο είναι πως τέτοια θέματα ακόμα μας "πονάνε", άρα υπάρχει ελπίδα !
|
|
|||
|
|||
της καυσης?
|
|
|||
|
|||
Για φόρους ακούσαμε ,για εκπομπές ρύπων ακούσαμε για κίνητρα αγοράς μοτοσυκλετών που εκπέμπουν λιγότερο από τα αυτοκίνητα δεν ακούσαμε.Αντίθετα τα τέλη έμειναν τα ίδια όπως πέρυσι.΄Σε καινούρια μηχανή δεν υπήρχε μείωση όπως στα αυτοκίνητα.Αρα πόλεμος στις μηχανές(βλέπε γερανούς στο κέντρο κ.λ.π.).Επίσης δεν αναφέρουν κάτι για ποδήλατα.Κάποια επιδότηση,ποδηλατόδρομους.
Εδώ ταιριάζει ένα σύνθημα που είδα σε δρόμο από κάποιο κόμμα μικρό ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ |
|
|||
|
|||
Νότη, είμαι 53 ετών και από ''πόνους'' άλλο τίποτα, σε λίγο θα πάθω ρευματοειδή αρθρίτιδα. Δυστυχώς δεν ελπίζω σε τίποτα. Προβλέπω, έτσι για πλάκα, μία 4ετια σε τούνελ μέσα.
|
|
|||
|
|||
Όχι βέβαια! κάτι ακούγεται για ειδικό..
συντελεστή στάχτης: Βάρος σώματος Χ Κυβικά αυτοκινήτου Yψος μισθού Το ποσό σε τρεις δόσεις και προκαταβολικά, πριν τη κάνεις γι αλλού! |
|
|||
|
|||
Μόνο τέλη για τα φέρετρα μας δεν ζητήσανε ακόμα.
Από τη στιγμή που ξυπνάς πληρώνεις. |
|
|||
|
|||
Μή τους βάζεις ιδέεεεεςςς!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαχα! Όντως, έτσι γίνεται! Απόσπασμα:
Μμμ, ναι. Νομίζω ότι ο τελευταίος ηγέτης που εμφανίστηκε στη Ελλάδα ήταν ο Βενιζέλος. Από τότε, στάχτη και κουρνιαχτό...! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενας ασυνηθιστος μηχανοβιος!!! | georgekostas | Αστεία Video | 10 | 11-11-2009 11:03 |
Ενας Installer με τα όλα του. | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 28-10-2009 13:33 |
Ενας μικρος...παππους! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 19-10-2009 17:09 |
Ενας καινουργιος... | Michalis | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-10-2009 13:18 |
Ενας μικρος παραδεισος... | georgekostas | Διάφορα | 14 | 03-07-2009 16:11 |