|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ...
Μα ακριβώς επειδή ήταν η επιτομή της χρυσής μετριότητας, συγχωρεί σφάλματα δοθέντος ότι είναι "ελαστικό".Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με καμμία σύγχρονη κατασκευή, πολλώ δε μάλλον με B.M.W..Σε σχέση με το "11" το αντιμετωπίζω ως ένα υπερφυσικό παπί παντοδαπού εδάφους.
|
|
|||
|
|||
το στελνει εκτος???
|
|
|||
|
|||
ΑΧ-1 του φίλου, τέλος.Του το έκλεψαν...προφανώς για ανταλλακτικά.
|
|
|||
|
|||
Kαλοριζικη !!!!!!...
|
|
|||
|
|||
Είπα λοιπόν μια που δεν εξήλθα του κλεινού άστεος το Πάσχα,να ασχοληθώ λιγάκι με την γριούλα μου.Αφού όπως προανέφερα, έκανα τα βασικά,έπεσε και το σχετικό πλύσιμο-γυάλισμα να φύγει το κάτουρο από τις γάτες της γειτονιάς.Λάστιχο από το μπαλκόνι,κουβάς και συναφή,καφέδες,τσιγάρα και τα αποδέλοιπα.Αφού ξεβρωμίσαμε, σειρά είχε η τοποθέτηση βολτόμετρου και παροχής ρεύματος καθώς και διακόπτη αλάρμ.Η σειρά XLV-XRV είχε ένα "θεματάκι" με τα ρεύματα (έκαιγε ανορθωτές ή πηνία) και έτσι το βολτόμετρο κρίνεται απαραίτητο για να βλέπουμε τι γίνεται εκεί κάτω.Η πρίζα για τα γνωστά (κινητά,gps,κάμερες και λοιπά παραφερνάλια-να παίζουμε δηλαδή και να περνάμε την ώρα μας).Αφού έγινε επίκληση στο Θείο (με τα ηλεκτρολογικά δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις,σάματις με τα άλλα έχω, όλο μπούρδες σας λέω...) και αφού η πρίζα έκανε και μια εκρηξούλα, ευτυχώς όλα δουλέψανε (για πόσο δεν ξέρω ακόμα,θα δείξει η νεκροψία).Σειρά η ποδιά απαραίτητη για τη διαδρομή "ΚυPARISία-ζΑHAR" όπερ έστι μεθερμηνευόμενον στις ερήμους Παγκράτι-Κέντρο και πέριξ.Ιδιοκατασκευή ελληνική, πολύ ποιοτική,την είδα καταχώρηση στη "Χρυσή Ευκαιρία" την έφτιαξε αξιωματικός της Πυροσβεστικής φανατικός "Transalpάς".Καλά έκατσε, για καμμιά χωμάτινη βόλτα χρήσιμη είναι, καμμια΄σχέση με την πλαστική-διακοσμητική ποδιά.Εγινε και μια γενική επιθεώρηση στα πλαϊνά πλαστικά, όπου χρειάστηκε κολληματάκι ανέλαβε η αυτοκόλλητη πολυεστερική γάζα,έπεσε χρώμα και τα σημεία που θερμαίνονται ντύθηκαν με αυτοκόλλητο αλουμίνιο.Είπαμε,σε δουλειά να βρισκόμαστε,οι μοτό είναι για να κυκλοφορούν και όχι για γκαράζ.
|
|
|||
|
|||
Σειρά έχουν πίσω κάγκελα και προστευτικό εξάτμισης.Αυτά μάλλον από τη Νέα Εβδομάδα χωνεύοντας το κοκορέτσι.Ισως παίξει και αλλαγή τιμονιού σε κάτι πιό στιβαρό και ανθεκτικό για να σηκώνει το...road-book.
Κόστος των παραπάνω;Αμελητέο.Τα υλικά των ηλεκτρολογικών είναι πάμφθηνα,το αλουμινένιο αυτοκόλλητο το ίδιο,κόλλες έχω στοκ,χρώματα σε σπρέϋ περίπου 4,00 € το ένα,καφέδες αναλόγως τι πίνει ο καθείς και από τσιγάρα πόσο καπνίζει. |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Κώστα μερακλή!Αν ξέρεις τελικά με λίγα χρήματα κάνεις πολύ καλές κινήσεις!Πένα το εργαλείο.Καλή ανάσταση φιλαράκι!
|
|
|||
|
|||
Ακόμα δεν έφτασες στα 1000€ κόστος και πας και Λισσαβώνα, αν σου κάτσει...
Μη μου πεις ότι θα έρθεις 36ωρο με το εργαλείο Επίσης η ποδιά τα σπάει, πολύ μου αρέσει, έχει και λογότυπο?? Μακάρι να την ευχαριστηθείς Κώστα.. |
|
|||
|
|||
Είμαι πολύ κάτω από τα 1.000,00 € σε κόστος.Για 36ωρο δεν με βλέπω καθ'ότι το πρόγραμμα φορτωμένο και προϋπολογίζω για ταξίδι καλοκαιρινό.Μάλλον αυτός που έφτιαξε την ποδιά χάραξε και τα αρχικά του.Μέχρι στιγμής δουλεύει,τι να πώ, θα δείξει ο χρόνος
|
|
|||
|
|||
Αστέρι . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 11 | 25-11-2009 15:59 |