|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαφορα ρολογια σε αριστη κατασταση
Σας ευχαριστω πολυ ολους κ εγω για την προτιμηση! Καλοφορετα να ειναι κ να σας μετρανε μονο ομορφες ωρες!
sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ας βαλω κ ακλο ενα με πολυυυυ βαρια καρδια...
Sector χρονογραφος με καντραν απο ανθρακονημα, στα 220 ευρω... sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Επισης τα μεγαλα δερματινα Guess που εχουν μεινει, στα 40 ευρωτο καθε ενα ή 70 αν καποιος θελησει κ τα δυο.
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Να το στρογγυλεψουμε στα 200.....
|
|
|||
|
|||
Αλλη μια προσθηκη γυναικεια αυτη τη φορα!Roberto Cavalli υπεραριστο με λουρακι κροκο σχεδον αφορετο -το εβαλα σε 2-3 επισημες περιστασεις, στα 170 ευρω.Ακολουθουν φωτογραφιες
|
|||
|
|||
Εννοειται στην πολυτελη κασετινα του!
|
|||
|
|||
Δε ξαναλεω οτι δεν ανεβαζω άλλα γιατι θα διαψευδομαι απο τις περιστασεις!!! Μεχρι να τελειωσουν δλδ κ να μην εχω άλλα να ανεβασω
Diesel αριστο ελαααααχιστα φορεμενο ουτε γρατζουνιες ουτε σημαδια.φοριεται ειτε με το διπλο λουρακι ειτε μονο του.Στα 80 ευρω sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Ρολοϊ vidus, αγορασμενο απο galerie Tsangarakis απο 950 ευρω, 500. Το εχω βαλεο ΜΟΝΟ σε ενα γ α μ ο (καλε λογοκρισια στο μυστηριο;;; χιχιχι) γιατι ειναι πολυ μεγαλο κ βαρυ ρολοϊ κ πραγματικα με πονουσε! :/
Το δινω στην μιση τιμη της αγορας, 250 ευρω δλδ και τα εξοδα αποστολης του τα καλυπτω εγω. Να συμπληρωσω οτι το ρολοϊ εχει 3 ωρες, την βασικη κ αλλα δυο μικρα ρολογακια στο πλαϊ και εχει λειτουργια αυτοματου. Το αχος του καντραν ειναι περοπου 1, 5cm καη η διαμετρος 5cm.Στο κουτι του με σφραγισμενη την καρτα εγγυησης του! sent from the deep ocean.. Last edited by Troublemaker; 06-08-2013 at 12:12. |
|
|