|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτοιμος ο νέος δρόμος-Τρίπολη-Καλαμάτα από 75 min θα μειωθεί
Απόσπασμα:
Ζηλεύω.... Αλλά χαίρομαι που κάποιοι μπορούν όπου να 'ναι γεννάμε και μετά.... ποιος μας πιάνει!!!! Ας είναι καλά οι γιαγιάδες |
|
|||
|
|||
Τον πέρασα με αμάξι.Είναι Ευρωπαικών προδιαγραφών και πολύ άνετος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντε με το καλο, και καλη λευτεριά |
|
|||
|
|||
αρε παίδες τι μου θυμίσατε...
η μητέρα μου είναι απο την Καλαματα και όπως καταλαβένετε ο δρόμος απο εκεί και πρός την Αθήνα είναι για μένα μια κολώνια που κρατάει χρόνια τώρα... οσο θυμάμαι τον Αχ..λαδόκαμπο και τα 7ώρα που είχαμε κάνει με πιάνει η ψυχή μου... η αλήθεια είναι οτι τώρα η Καλαμάτα είναι για καφεδάκι..ψαράκι και επιστροφή αλλά με τσουχτερά διόδια ,όντως.. τι να κάνουμε..δεν μπορουμε να τα έχουμε(τελικά)όλα σε αυτη την χώρα.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτοιμος ο νέος δρόμος-Τρίπολη-Καλαμάτα από 75 min θα μειωθεί σε 35 min
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! πηγαινοντας για Κυθηρα ειπα να παω κι εγω απο τον <<νεο>> δρομο, εξω απο Τριπολη πινακιδαρα που εδειχνε προς Σπαρτη απο τον <<νεο>> δρομο ΝΑΑΑΑ!!! με το συμπαθειο ...ΑΜ ΔΕ την ακολουθησα και μεχρι και την Καλαματα!!!!! που με οδηγησε τελικα ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εξοδοι για σπαρτη ΚΛΕΙΣΤΕΣ + ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ + ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ +Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ +ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑ@ΕΣ!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτοιμος ο νέος δρόμος-Τρίπολη-Καλαμάτα από 75 min θα μειωθεί σε 35 min
Έχω την εντύπωση, γιατί πέρασα το δρόμο προς Αθήνα στις 16/8, ότι οι πινακίδες προς Σπάρτη έχουν ένα μεγάλο κόκκινο Χ.....
Δεν ετοιμος ο νέος δρόμος για Σπάρτη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέρασα πρόσφατα και οι ταμπέλες για Σπάρτη έχουν Χ δηλαδή ότι δεν ισύουν. Μαρίνο κρίμα για τον κόπο σου βρε φίλε, άραγε είχαν βγάλει τα Χ ? η δεν τα πρόσεξες από την χαρά της απόδρασης? |
|
|||
|
|||
Πριν μια βδομάδα πέρασα κ εγω κ όντως για Σπάρτη ειχε ένα κόκκινο Χ
Όσο για τον δρόμο απίστευτος αλλα απαράδεκτοι με τα διόδια.ειναι υπερβολικά πολλά.για να πας Αθήνα Καλαμάτα θα θες καμία 20 αρια ευρω μονο για διόδια.ΕΛΕΟΣ Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
αυτο λεω ειχαν Χ στις εξοδους αλλα αρχικα στην τριπολη απο οπου θα μπορουσες να πας απο τον παλιο ΔΕΝ ειχαν βαλει με συνεπεια ακολουθωντας την τεραστια ταμπελα που λεει ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ αφου μπεις στο γα#%δρομο να μην μπορεις να βγεις παρα μονο στη Καλαματα
|
|
|