|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυκλοφορησε το IOS 5 για το Iphone
Η καινούργια έκδοση ήδη γίνεται jailbrake, απλά tethered, δηλαδή για επανεκκίνηση χρειάζεται η συσκευή να είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή. Έχει ακόμα προβλήματα, και είναι αρκετές εφαρμογές που δεν έχουν ακόμη μετατραπεί σε ΙΟS5...
Απο τις 200 περίπου προσθήκες/αλλαγές/βελτιώσεις ξεχωρίζω το icloud, την αύξηση ταχύτητας στον Safari, και την αύξηση διάρκειας της μπαταρίας. Ακόμα είμαι στο ψάξιμο βέβαια.... Ολα αυτά σε 3GS.... |
|
|||
|
|||
..αν ακουσετε τπτ καινουριο οσον αφορα το σπασιμο, ενημερωστε
|
|
|||
|
|||
Σε tethered, και semi-tethered σπάσιμο, υπάρχει ήδη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν το έχω παρατηρήσει Ευτύχη ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
ελα ευτυχη μου,προσωπικα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το θεμα της μπαταριας.
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι που είμαι φανατικός MACάκιας (σχεδόν πήρα όλη τη γκάμα της apple) θεωρώ οτι πρέπει λιγάκι να περιμένουμε για τις αναβαθμίσεις μας (σε τέτοιο βαθμό)...Ολο και κάπου κάτι δεν θα πάει σωστά.....Βλέπουμε λοιπόν και προχωράμε!
Πάντος ένα εχω να πω!!!!Σε ο,τι MAC εχω,είμαι τρελά ευχαριστημένος!!!!Και πάλι Apple!!!!! |
|
|||
|
|||
A.....και κάτι άλλο....Εκατσα και διάβασα πιο πάνω όλα τα μηνύματα από τους φίλους συμφορουμίτες!!!Να ρωτήσω κάτι????Γιατί τόσο πολύ σας αρέσει να "σπάτε"το iphone???Τι κερδίζετε???Είναι από μόνο του ένα καταπληκτικό εργαλείο "Δουλειάς"...Δεν είναι απλά ένα τηλέφωνο!!Εγώ το λειτουργώ επαγγελματικά...Αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να το "Σπάσω"....
|
|
|||
|
|||
καλο ειναι να κανει καποιος jb στο iphone.
μπορεις να δοκιμασεις εφαρμογες τζαμπα που ακομα και να μην δουλευουν σωστα λογω crack αν σου αρεσουν μετα να τις αγοραζεις απο το app store. επισης μπορεις να κανεις απιστευτο customization στο iphone με καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν μονο στο cydia. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χμμμμ....Να σου πώ......Ειμαι συνδρομητής στην apple (γιατί τους εχω δηλώσει όλα τα προϊόντα που εχω αγοράσει) και με 12 δολλάρια το χρόνο έχω όλα τα update,όλα τα προγράμματα,όλες τις εφαρμογές δωρεάν!Ευτυχώς είμαι από τους τελευταίους τυχερούς που πρόλαβα και μπήκα σε αυτό το πρόγραμμα!
Η αλήθεια είναι όμως,οτι οι αγορές μου γίνονται απ'ευθείας από Αμερική,με τρόπο που έχω αναφέρει σε άλλο thread στο forum!Και στο κάτω κάτω...Το iphone δεν είναι παιχνιδομηχανή!!!!Αν όμως πραγματικά θέλω επαγγελματική δουλειά,και να μην ήμουν συνδρομητής,θα αγόραζα την εφαρμογή!!!Αλλοστε οι σοβαρές εφαρμογές,δεν κοστίζουν πάνω από 7-10 ευρώ!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στις 4/10 η μεγάλη μέρα για iPhone 5 Τρίτη, 27 Σεπ 2011 23:49 | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 10-10-2011 21:38 |
H απόλυτη καλοκαιρινή θήκη για το iPhone 4! | stari | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 04-09-2011 13:03 |
iPhone για «μπακούρηδες» | Elov | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 02-07-2011 13:24 |
Πρώτο το iPhone σε αναζητήσεις στο διαδίκτυο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-01-2010 14:19 |
Ερωτηση για βαση iPhone σε Adv | Benjamako | Διάφορα | 4 | 16-12-2009 12:04 |