|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
Μέχρι που θα φτάσει άραγε η οικονομική κρίση
|
|
|||
|
|||
Και το αποτέλεσμα:
<<Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…>> Να λοιπόν τι έγινε. Και η παροιμία που λέει: να κλέψεις ξέρεις,να κρυφτείς ξέρεις? Μα και αυτός το πήρε φαλάκι το μηχανάκι, δεν ήξερε ότι θα του την έστηναν??? |
|
|||
|
|||
!!!!!!!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |
Ειπα να πλύνω λίγο το Suzuki μου... | gma21 | Αστεία Video | 12 | 11-02-2009 02:37 |