|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: F800GS: Αντικατάσταση θερμαινόμενων grips
Απόσπασμα:
Χθες τα έβαλα και γω μόνος μου και σήμερα πήγα σ΄ένα φίλο λαμαρινά και έβαλα μία μαστίχη για την σφράγιση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λες γιαυτό να μην δουλεύει πλέον η αντίσταση στο αριστερό; Ευτυχώς βρήκα ένα μεταχειρισμένο χερούλι με λιωμένο grip και μόλις βρω χρόνο λέω να τα αλλάξω ξανά αν και έχουν ακόμα αρκετό ψωμί μετά από 22.000 από την πρώτη αλλαγή και χωρίς να παρατηρούνται περιστροφές.. Βέβαια θα τσεκάρω πρώτα τις επαφές μήπως έχει ξεκολλήσει καμία. |
|
|||
|
|||
Γιαννη αυτο θα μπορεσεις να το διαπιστωσεις και ο ιδιος μόνο αν ανοιξεις το γκριπ(στην ουσια το χαλασεις το λαστιχενιο γκριπ).Αναγκαιο κακο για να τσεκαρεις αν ειναι καποιο βραχυκυκλωμα στην αντισταση απο νερα που πιθανον πηρε ή εαν απο χωματινες διαδρομες και ΠΟΛΛΗ καταπονηση ή καποιο κοπανημα απο πεσιμο εχει κοπει η αντισταση(το συρματακι)και θελει επιδιορθωση ή αντικατασταση...
|
|
|||
|
|||
Εκτος βεβαια...τωρα που το ξαναδιαβαζω τι εγραψες με προσοχη.....εχει Πολιτικες προεκτασεις το θεμα.Αντισταση...αριστερα...δεν δουλευει...διοτι ο Τσιπρας παει για Πρεσιντεντ,η Παπαρηγα δεν ασχολειται και .... μπααααα,δυσκολο...τσεκ το συρματακι και τα ξαναλεμε...
|
|
|||
|
|||
πολυ καλη δουλεια εγω τα ειχα αλλαξει πριν κανα δυο χρονια αλλα δεν ημουν τοσο προσεχτικος και χαλασα την μια αντισταση,αυτο συνεβη πιθανον γιατι εκανα κυκλικες κινησεις για να μπει...αραγε επισκευαζεται η θα παραμεινω με ενα θερμενομενο για ολη μου τη ζωη
|
|
|||
|
|||
χτες ειδα ενα τρωπο πως τα φορεσε τα κενουρια κριπ κε τα επεξα !
δεν ειχα φωτο μαζη μου αλλα που θα μου παει θα τον πετηχω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πώς Μιχάλη; Με αέρα;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ναι πιάσε ένα κολλητήρι και κόλλα τα. Κι εμένα σταμάτησε να δουλεύει το ένα (όπως μου είχαν πει στο σέρβις πριν κάμποσους μήνες) αλλά βαριέμαι να το χαλάσω και να το τσεκάρω όπως λέει ο Κωστής (mAthosalas) παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς φέτος τον χειμώνα δεν τα άναψα ποτέ και πλέον πλησιάζει απειλητικά το καλοκαίρι! |
|
|||
|
|||
και εγω αυτο το προβλημα εχω βασικα λυπαμαι και βαριεμαι να το βγαλω για να το κοιταξω...πιθανον να το επιχειρησω οταν τον επομενω χειμωνα
|
Tags |
f800gs, grips, χερούλια, αλλαγή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 21:41 |
Ανατομικα Χερουλια Grips για την R1100GS | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-01-2011 15:44 |
Πρόβλημα με καινούργια grips | Slane | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 31-08-2010 14:40 |
Αλλαγή θερμαινόμενων grip σε R1100GS. Αν δεν θέλεις να τα σκάσεις χοντρά... | Atsalinos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 11-05-2010 01:32 |
ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΑ GRIPS | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 07-05-2010 20:32 |