|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Ετοιμάζεται 15νθήμερο πρόγραμμα.... και σύντομα θα αναρτηθεί...
Μείνεται συντονισμένοι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μωρε οχι απλά ψήνομαι αλλά τσουρουφλίζομαι για να πώ την αλήθεια και σίγουρα μεταξύ μας προτιμώ το συγκεκριμένο tour απο το άλλο στα βαλκάνια που είναι και σε μήνα αιχμής, αλλά... ειναι πολλα που πρεπει να δω για να αποφασίσω όπως ακριβές ημερομηνίες & κόστος!!!
|
|
|||
|
|||
Οκ με το καλό να έρθει ο καιρός
|
|
|||
|
|||
Έκανα την εκδρομή αυτή το '99 (και γύρισα μετά από ... 9 χρόνια) με ένα FZR1000 μόνος μου, με την διαφορά ότι απο Bologna έστριψα αριστερά για La Spezia, όπου η διαδρομή απο εκεί εώς τα Γαλλικά σύνορα είναι απίστευτη (εναλλαγή τούνελ-γέφυρες με θέα τη Μεσόγειο), Κυανή Ακτή και μετά όλο πάνω για Calais...
Εγώ θα σας πρότεινα αν μπορείτε να αποφύγετε τον Αύγουστο, γιατί βουλιάζει το σύμπαν εκεί απο τουρίστες. Οι δρόμοι είναι σχετικά στενοί και θα είναι γεμάτοι απο λεωφορεία με Αμερικάνους τουρίστες... Στα δε μαγαζιά κτλ μιλάμε για ουρές. Εγώ είχα πάει Μάϊο και πάλι είχε αρχίσει να πήζει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέχρι τότε... Αύγουστο... σ'ευχαριστούμε Κίμωνα για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες!! |
|
|||
|
|||
και εγω οταν ειχα παει αυγουστο ειχα βλαστιμησει ...
αλλα βεβαια , πολλες δουλειες κλεινουν τον αυγουστο(το ιδιο ειχα παθει τοτε) και η αδεια ειναι υποχρεωτικη... οπως βολευει τον καθενα, και φυσικα προτεραιοτητα εχει ο προτεινων το ταξιδι |
|
|||
|
|||
Και εγώ μάλλον μέσα είμαι διπλός!! Περιμένουμε πληροφορίες και κόστος!!
|
Tags |
2011, ταξίδι, σκωτία, καλοκαίρι, ευρώπη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 23:24 |
Κοντά στα 55 λεπτά το λίτρο αναμένεται να ανοίξει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης | wolferin | Διάφορα | 7 | 14-10-2009 01:25 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |