|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Μια ερώτηση ακόμη...
Το μονό BT2, ζευγαρώνει με το απλό ΒΤ του συνοδηγού ? |
|
|||
|
|||
Φίλε platon
Η BT2 είναι συμβατή μόνο με BT2 |
|
|||
|
|||
Και εγω μεσα ειμαι για ενα διπλο σετ.
|
|
|||
|
|||
παιδιά για ποτε λέτε να κάνουμε την αγορά?
ελπίζω εως 1μάιου να τισ εχουμε ε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την 29η Μαρτίου πηγα μια μοναχικη βολτα και χρησιμοποιησα την midland BT1 που μου χαρισε ο αδερφος μου μιας και την αντικατεστησε με την ΒΤ2!!! Ενα εχω να πώ, κριμα που στερηθηκα ενα τέτοιο προιον τοσο καιρό πιστευοντας στον παραδοσιακό χαλκο!!! Με 140κμ μιλουσα στο κινητο με απιστευτη ευκρινεια!! Αναγκαστηκα να μειωσω στα 110-120 διότι δεν μπορουσα να συζητώ και να οδηγω με 140 ταυτοχρονα!!! Ρωτησα τους συνομιλητες μου αν ακουγεται ο προσπιπτων αερας πάνω στο μικρόφωνο και με ρωτησαν αν πραγματικα ειμαι πα΄νω στην μοτο κι οδηγω!! Δεν το πιστευαν!!! Αν συμπεριφερεται το ιδιο και στο οδηγο-συνεπιβάτη (που δεν εχω λογο να αμφιβάλλω μετα απο πληροφορίες άλλων αλλα και του αδελφου μου) τότε πραγματικα στερουμουνα κι εγω αλλα και ο συνεπιβάτης μου την χαρα της μεταξυ μας καθαρής χωρις φυσιματα και διακοπές επικοινωνίας!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ποιοτητα ηχου εχει να κανει με το λογισμικο και την υλοποιηση στην κεντρικη μοναδα . Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της συγκεκριμενης συσκευης . Ωστοσο η αυτονομια της , η αντοχη της σε δυσμενης καιρικες συνθηκες , η συμβατοτητα με κινητα τηλεφωνα ειναι θεμα προς διερευνηση για μενα προσωπικα . Δεν μενει παρα να ολοκληρωθει η αγορα σας για να εχουμε δεκαδες φιλικα αυτια σε test ride |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν ειμαι dealer της Μιντλαντ αλλα η μεχρι τωρα παρουσια της στα αυτια του αδερφου μου αλλα και η μικρη δικια μου εμπειρια μονον καλα λογια με κανουν να πώ!! Εξάλλυ αν ηταν αλλιως ο αδεφος μου δεν θα επαιρνε την Midland BT2 η οποια εχει βεβαια παραπανω ευκολιες απο την 1 π.χ ταυτοχρονη ακροαση ΜΡ3/iPOD-κινητο-συνεπιβατη με αυτοματη αποδεσμευση του συνεπιβατη σε περιπτωση χρησης του κινητου απο οδηγό, ξεχωριστη χρηση του συνεπιβατη και του κινητου του απο τον οδηγό κ.λ.π. |
|
|||
|
|||
Μέσα και εγώ για ένα διπλό σετ...
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε αν τελικά αξίζει ............................
|
|
|||
|
|||
παιδια βρηκα μια ακρη για την midland bt2 με 168 euro το ζευγαρι αν μαζευτουμε 15 ατομα(15 ζευγη).ειναι απο καταστημα στην τριπολη,μας καλυπτει η εγγυηση και υπαρχει δεσμευση απο το καταστημα για παρουσιαση ολων των λειτουργιων!περμενω συμμετοχες!μεχρι την παρασκευη θα το προχωρησω!
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |