|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3 χρόνια αναμονή…
Καλορίζικη και πάντα όρθιος πατριώτη !
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδο πάντα όρθιος και με υγεία dude.
|
|
|||
|
|||
Άξιζε η αναμονή, καλορίζικη & καλοτάξιδη!
|
|
|||
|
|||
Βάγγο, καλοτάξιδη και να την χαρείς. Να πληρώνουμε όμως κανέναν φόρο, να ασφαλτοστρώνουν κανέναν δρόμο, για να μπορούμε να κάνουμε βόλτα παρέα με καμιά σοβαρή μηχανή...
Υ.Γ. Λάκη σταμάτα να φυτεύεις ανθρώπους στο χώμα... Last edited by lena1200s; 09-04-2013 at 14:07. |
|
|||
|
|||
και μενα περιπου τοσο μου πηρε να την αποκτησω !
Να ειναι καλοταξιδη και να σας παει στα πιο ομορφα μερη! |
|
|||
|
|||
Μπράβο! Εξαιρετική επιλογή. Να τη χαίρεσαι πάντα!
Απόσπασμα:
Ααααα, όσο για την καινούρια μηχανή, καλοτάξιδη! Last edited by alexat; 09-04-2013 at 18:45. |
|
|||
|
|||
Καλοταξιδη,ευελπιστώ. Να την πήρες καλη τιμη,γιατι τις διώχνουν τωρα με προσφορές
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας. Αυτό που με εντυπωσίασε πάντως και σχημάτισε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο μου καθώς διάβαζα τα σχόλια σας, είναι πως το ίδιο «έργο» της αναμονής και περισυλλογής για το τι να κάνω ,το έζησαν πολύ φίλοι εδώ μέσα….οπότε και κατάλαβαν τα συναισθήματα που ένιωσα. Τώρα για το GSA τι να πω….. εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που το έχουν σπουδάσει και το έχουν κάνει διατριβή . Μόνο μία λέξη θα πώ και αυτή αφορά την εντύπωση μου έχουν κάνει εώς τώρα τα φρένα, η ανάρτηση και ο ήχος……..Σ Ο Κ!!!
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη φίλε,καλά χιλιόμετρα και να την ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!
Ταξιδιώτη όσο και να την πήρε δεν έχει καμία σημασία.Το "τις διώχνουν" είναι άσχετο με το ποστ. |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη Βάγγο!
|
|
|