|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...
Να δούμε τι άλλο θα γίνει σε αυτό το forum !
Α ! Να παντρέψουμε κανέναν ανύπαντρο ίσως ;;; Anyway... σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά και καλά χιλιόμετρα σε όλους (εν' όψη αδειών). Νομίζω πως χρειάζεται και μια φωτογραφία... |
|
|||
|
|||
Γειά σου ευτυχισμένε μπαμπά,κούκλος είναι ο παλήκαρος! Να τον χαίρεστε φίλε μου και να τον καμαρώνετε, πάντα έτσι ευτυχισμένοι να'στε!
Η οικογένεια του GS FORUM μεγαλώνει! |
|
|||
|
|||
Να τον χαίρεσαι ρε γιάννη το μπεμπη να τον καμαρωνεις και να τον δεις τρανό και ξακουστό.
ΎΣ είσαι μεγάλος χαζομπαμπας .....!!!!! Κάθε φορα που τον κρατας πρεπει να έχεις μια ψιλη ακρατια εεεεεε; Last edited by commander; 27-07-2011 at 03:01. |
|
|||
|
|||
Ψιλή δε λέει τίποτα...
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιάννη να σου ζησει!!!! Πολλα φιλιά και στην γυναίκα σου!!!
|
|
|||
|
|||
Nα σου ζήσει φιλαράκι .
|
|
|||
|
|||
Να σας ζήσει! Να σας ζήσει!
Να 'ναι υγιές και καλότυχο στη ζωή του και εσείς, πάντα καλά, να το στηρίζετε και να το καμαρώνετε! |
|
|||
|
|||
Να σας ζήσει-να σας ζήσει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
KAI ZHΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!!! | HERC | Χιούμορ | 8 | 05-11-2010 17:45 |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 19:53 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!! | crazy artist | Καλώς ήλθατε | 19 | 23-06-2010 16:54 |
ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!! | ROMAN | Καλώς ήλθατε | 25 | 16-04-2010 11:20 |
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ | skippybi | Διάφορα | 11 | 27-09-2009 23:07 |