|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να σας πω τι βίωσα σήμερα!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλυτερα να τους αποφευγεις .... και να το πεις και σε οσους γνωριζεις Απόσπασμα:
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. Θα σε παρακαλεσω λοιπον μεχρι το βραδυ να βρεις και να παραθεσεις τα λεγομενα μου για τους συμφορουμιτες και τη συνειρμικη σχεση τους με τη Χρυση Αυγη. Εχω κανει ακριβως το αντιθετο οταν ενας καλος συμφορουμιτης απεκαλεσε σαν Χρυσαυγιτες οσους οδηγουν μπεμβε. Και μαλιστα δεχθηκα υβρεις γι'αυτο στο moto.gr! Σε περιπτωση που δεν βρεις τα σχετικα γραπτα μου να βγεις εδω και να μου ζητησεις δημοσια συγγνωμη! Αν δεν κανεις κατι απο τα δυο θα αποκτησεις στα ματια του κοσμου διπλα στο επιθετο γραφικος και το αλητης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
βλεπω οτι εχουν αναψει τα αιματα
αυτο απο την μια πλευρα ειναι καλο διοτι δειχνη οτι ειμαστε ζωντανοι ακομα!!!! απο την αλλη ομως μου δημιουργει και ενα συναισθημα θλιψης διοτι αν υπαρχει θεμα πολυ πολυ οικογενειακο καλυτερα να το λεινουμε με ενα τηλ η ενα προσωπικο μνμ ζητω προκαταβολικα την ανεχεια σας ως προς τα γραφομενα μου δεν εχω καμια σκοπιμοτητα και μιλω για τον εαυτο μου γνωριζετε και οι δυο σας ποσο σας αγαπαω και εσας και το φορουμ |
|
|||
|
|||
και κατι απο την προσωπικη μου συλογη ετσι!!!για να φυγει η ενταση
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ειρηνη ημην αδελφια,
Ορθως κανετε και ενημερωνεται ολους εμας για καποιες προσφορες ή καλυτερες τιμες τελος παντων που πετυχατε...και σας ευχαριστουμε... Ορθως και το φορουμ απο την αλλη προσπαθει στο μετρο που αυτο ειναι δυνατον να προσφερει στα μελη του οτι καλυτερο μπορει... απο την αλλη ομως δεν ειναι σε θεση να μπορει να ελεγχει την αγορα συνεχως οποτε και συνεχως να μπορει να πετυχενει την "καλυτερη" τιμη της αγορας... εκει θα επρεπε ισως ο εκαστωτε εμπορος να προνοει και να προσφερει μονος του καποιες διαφορετικες τιμες καθε τοσο...πως θα εκανε για παραδειγμα αν το εισαγωμενο προιον του επερνε αυξηση απο την μαμα εταιρια αρα και δεν θα μπορουσε πλεον να το προσφερη σε τοσο χαμηλη τιμη...ΙΣΩΣ λεω να ηταν δυνατον... Γνωμη μου περα απο καθε ομαδικη αγορα / προσφορα κτλ κτλ οποιος θελει μπορει να ψαξει παραπερα και αν βρει και κατι καλυτερο γιατι οχι να το επικοινωνησει με τους υπευθυνους του φορουμ ισως να μπορεσουν να επικοινωνησουν και να παρουν μια εξισου καλυτερη τιμη...ωστε να επωφεληθουμε ολοι... Πανω απο ολα πρεπει να θεωρουμε οτι δεν κρυβεται δολως μεταξυ μας...υπευθυνους και απλα μελη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι'αυτό φίλε καλά έκανες και μας παρεθεσες τον ενθουσιασμό σου για την άψογη εξυπηρέτηση και καλά έκανες και μας ανέφερες οτι υπάρχει και ένα ακόμα κατάστημα που μπορούμε να επωφεληθουμε! Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν σάλτσα που δεν χρειαζόταν γιατί το μόνο κακό που έγινε ήταν στο θέμα σου. Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! Last edited by mario; 22-05-2013 at 16:01. |
|
|||
|
|||
Παιδιά να πώ και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.Καταρχήν να υπενθυμίσω οτι στην αγορά ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.Κάποιο μαγαζί μπορεί να έχει stock ένα προϊόν και για να το δίωξει μπορεί να το δίνει σε σκοτωμένη τιμή.
Να πώ επίσης για τις ομαδικές αγορές του forum κάποιοι άνθρωποι έχουν τρέξει και ιδρώσει για να τις πάρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.Γι'αυτό τον λόγο δεν νομίζω οτι πρέπει να τις απαξιώνουμε.Επίσης ένας έμπορος όταν κάνει μία προσφορά στο forum δεν μπορούμε να ξέρουμε τις ανάγκες της επιχείρησης του.Τι εννοώ με αυτό(υποθετικά μιλάω)αυτός μπορεί να έχει μια επιταγή τέλος της βδομάδα και να μην έχει να πληρώσει,αν λοιπόν κάποιος πάει να πάρει κάτι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να σκοτώσει τα προϊόντα του για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του;;;Τι μπορείς να πεί κανείς λοιπόν,οτι μας δουλεύει και κάνει αντίστοιχες τιμές γενικά;;;Εννοείται οτι δεν είναι σωστό αλλά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να βγάλει τις υποχρεώσεις του με οποιαδήποτε τρόπο έστω και αν είναι εκτεθειμένος απέναντι σε άλλους.... Να πάω τώρα στο άλλο κομμάτι.Η πλειοψηφία των παιδιών εδώ και γενικά αντιμετωπίζει προβλήματα βιοτικά.Όλοι μας έχουμε προβλήματα και εδώ είμαστε μια μεγάλη και όμορφη παρέα που εδώ μέσα πρέπει να το βλέπουμε και ως διέξοδο στα καθημερινά μας προβλήματα.Μην το χαλάμε αυτό.Μην αναλωνόμαστε σε μικρότητες και ύβρεις μεταξύ μας.Εννοείται οτι αντιπαραθέσεις θα υπάρχουν αλλά έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούμε. Γι'αυτό και μόνο please brothers |
|
|||
|
|||
εδώ -> http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...tml#post702799 όπως θα δεις (ως ένα παράδειγμα διότι θέλω να μιλώ με επιχειρήματα) δείχνω το σεβασμό μου προς τον κόπο κάποιων ανθρώπων μέσα στο forum.
Θα μπορούσα να σου παραθέσω και άλλα παραδείγματα εαν κριθεί απαραίτητο.Όσοι με γνωρίζουν εδώ μέσα μπορούν να το επιβεβαιώσουν... Το θέμα της "φιτιλιάς" που ανέφερες πίστεψέ με με υποβιβάζει και δυστηχώς για κάποιους αδαείς και άβουλο ον θέλω να πιστεύω(στην κρίση του καθενός βρίσκόμαστε ανεξάρτητα από το αν αδιαφορούμε φυσικά) πως δεν είμαι.Η λέξη¨"κατινιά" ήταν γένους θηλυκού μέχρι το πρόσφατο παρελθόν αλλά καθ΄όσον φαίνεται προσπαθούμε να αποδείξουμε ο αντίθετο. Η ποιότητα του χαρακτήρα μου είναι διαθέσιμη μέσα από τα ποστ μου και τον τρόπο γραφής μου οπότε οιοσδήποτε θέλήσει μπορεί να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Τι να άλλο να γράψω πραγματικά μόνον πως πέφτω από τα σύννεφα.(για όλα υπάρχει η πρώτη φορά βέβαια. Υ.Γ.αν οι διαχειριστές κρίνουν πως σφάλω παρακαλώ να με διαγράψουν από το forum.Το να θίγουμε προσωπικότητες είναι πολύ εύκολο τη σήμερον ημέρα αγαπητοί αλλά ευτυχώς για μένα δεν είναι αποδεκτό βάση των αρχών που με διέπουν. Το αν υπονοώ κάτι ή όχι είναι τουλάχιστον "αθώο" (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλον χαρακτηρισμό) ,διότι δεν υπονοούσα αλλά μίλησα ευθέως.Φορώ παντελόνια κι από μέσα σκελέα (για να κάνω και λίγο χιούμορ!) Τέλος είμαι στην αγορά και γνωρίζω πως κινούνται οι έμποροι διότι έχω υπάρξει κι εγώ. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
+1 σε ότι έγραψε ο ΜΑΡΚ πιο πάνω...ακόμη κ με φουλ στοιχεία παίζουν όλα αυτά τα ενδεχόμενα ρευστότητας, ξεστοκαρίσματος κτλ κτλ..
μετά από τόσα ποστ με διάφορα περί ανέμων κ υδάτων, ακόμη δεν έχουμε αξιωθεί να δούμε να γράφεται : "πήρα αυτά σε αυτήν την διάσταση, τόσο, με απόδειξη, η παρτίδα είναι την τάδε εβδομάδα του τάδε έτους ορίστε μια φωτογραφία μεγειά μου! Αν δεν ήταν μοναδική προσφορά να χτυπήσουμε την πόρτα να πάρουμε προσφορά κ από αυτόν τον επαγγελματία κ όλα καλά! Μην θίγετε ο ένας τον άλλο, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. |
|
|