|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στις μπάρες διοδίων
Ο τύπος ήταν και “Stoner” με φόρμα, μπότες, κλπ!! Κατά τα άλλα τα 2 εύρο τον πείραξαν……..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασε με ρε Βαγγέλη με τους καραγκιόζηδες... γελοίοι τύποι... για λύπηση...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι τύπος ήταν, πως αντέδρασε σε αυτά που του είπες. Τι του είπες; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κουτσομπολη ... |
|
|||
|
|||
...δεν την έφαγε ο ίδιος!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ο ναι για πές μας Θεολόγε |
|
|||
|
|||
Σκηνικό, εγώ στα μπόλικα κιλά μου (150 κάποτε) πάνω σε Beverly 250 του κολιτού.
Διόδια Αττικής οδού...φυσικά είχα mp3 player μέσα απο το κράνος....σταματάω να πληρώσω και χαμογελάω στην εξίσου χοντρή κυρία των διοδίων.... μου κρατάει τα ρέστα και κάτι μου λέει.... ποιος κλίνει την μουσική τώρα μέσα απο το μπουφάν...της χαμογελάω πάλι αλλά δεν δίνει ρέστα και δεν ανοίγει!!!! Βγάζω τα ακουστικά και ακούω μια εξάτμιση δίπλα΄!!!! (ώπα λέω άτσα το beverly ) Κοιτάω δεξιά ένα GSXR 1000 με τα yoshimuria του, με τύπο full body δερμάτινα κράνος με φιμέ ζελατίνα ο οποίος δεν γυρνάει καν το κεφάλι.... Ακούω την ευτραφή κυρία να μου λέει... "Μαζί είστε?" όχι της λέω χωρίσαμε και μου λέει....ε τι να κάνω τώρα αμα σηκώσω την μπάρα θα φύγει χωρίς να πληρώσει.... ναι της λέω αλλά εγώ πλήρωσα και πρέπει να φύγω και εκεί μου πετάει την θεϊκή ατάκα... "Σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε ποιο γρήγορα για να κλείσω την μπάρα?" παρά λίγο να πέσω απο το μηχανάκι από τα γέλια....σας μιλάω για πηγαίο γέλιο ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι.... Καλά της λέω θα προσπαθήσω.... περιττό να σας πώ ότι τον τύπο δεν τον είδα ποτέ μόλις άνοιξε η μπάρα |
|
|||
|
|||
Θεϊκό χαχαχα.
|
|
|||
|
|||