|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW Aνδριόπουλος ΑE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Έγινε και η αλλαγή της πλακέτας και το εργαλείο δουλεύει τέλεια Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW Aνδριόπουλος ΑE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
|
|||
|
|||
Καλημέρα ήρθε και η σειρά μου για τα 40000 ένα ραντεβουδακι παρακαλώ!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα ενα ραντεβουδακι και εγω με την σειρά μου.......!!!!
|
|
|||
|
|||
Έγινε το σέρβις! Άψογη η συμπεριφορά και η προσοχή στο μηχανάκι μου και με έμφαση στις λεπτομέρειες! Απο τιμές δεν το συζητάμε.....απλά σούπερ! Και να και οι αποδείξεις!
Και η όμορφη υποδοχή του Σερβις BMW Ανδριόπουλος! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Καλημέρες , φύγαμε για λάδια 5000 χλμ :-)
Εντυπώσεις το μεσιμερακι |
|
|||
|
|||
Πήγαμε, γυρίσαμε, όλα όμορφα. Τα 5000 πλέον είναι παρελθόν, με τους φίλους μας στην Ανδριόπουλος Α.Ε. να μας περιμένουν για τα υπόλοιπα με χαμόγελο
Σημαντικό, ο καθαρός χώρος εργασίας |
|
|||
|
|||
Μπορούμε να έχουμε μία ενημερωσούλα του συνεργείου?Με ενδιαφέρουν κάποια ανταλλακτικούλια. Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Καλημερα
Last edited by euroGS; 04-06-2013 at 09:03. |
|
|||
|
|||
Να κλεισουμε ενα ραντεβου με τα παιδια στην Πατρα καθως η χοντρουλα μου αισιως πατησε τα 40000 χλμ κ χρειαζεται την φροντιδα τους
|
|
|