|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW System6...με εσωτερικό μπεκ ποτίσματος!!!
Απόσπασμα:
Βασίλη και γω στην αναμονή είμαι πάντως όταν το πήγα για έλεγχο στην αντιπροσωπεία η αντιμετώπιση τους ήταν άψογη πιστεύω ότι θα έχουμε αίσια κατάληξη |
|
|||
|
|||
Τώρα να πούμε και τα καλά της μαμάς
Στις 8/11 πήγα στον Τρικαλλιώτη όπως ανέφερα και παραπάνω με πρόβλημα(έβαλε νερά από την πάνω πλευρά της ζελατίνας) στο καινούργιο μου 2 εβδομάδων κράνος System6. Η αντιμετώπισή του Ηλία άψογη και επαγγελματική, διαπίστωσε άμεσα το πρόβλημα και κράτησε το κράνος προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Την Τετάρτη με ειδοποίησε ότι εγκρίθηκε από τη Γερμανία η αντικατάσταση του, συνολικά σε 12 ημέρες έφτασε ένα ολοκαίνουργιο κράνος που παρέλαβα σήμερα. Ευχαριστώ την αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ομοσταυλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......τα κρανοι να ναι system6....
μπραβο στην μαμαBMW....στον αντιπροσωπο: Τρικαλιωτη...στον Ηλια παμε αυριο να παραλαβουμε τα καινουρια μας ....ΚΡΑΝΟΙ !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
άντε τέλος καλό .,.όλα καλά.,.,μόνο η ταλαιπωρία πάνε έλα.,.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιταλε....απ το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ τα αυτί και το δευτερο κρανος της BMW SYSTEM 6...είναι σουρωτήρι.... ρε μπας και το φοράω με κάνα αχινό και τρυπιέται... και μου στάζει σήμερα ο Τρικαλιωτης το παρέλαβε....και περιμένω τι θα πει η ΜΑΜΑ/ΤΣΑΤΣΑ ...προσωρινά χτύπησα με 120,00 ευρα απο το ΜΟΤΟMARKET... και αναμένω.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δέν το διαβάζω αυτό. Γράψτε άνετα ότι θέλετε..................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαυτό στην Τουρκία πήγαινες τόσο σιγά. Ένα ένα μας τα λές. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγώ έχω άλλο για τη βροχή...
|
|
|||
|
|||
Κανένα κράνος από όσα είχα, δεν έμπασε ποτέ....
Από το πιο φτηνό FM των 55.000 δρχ το '95 μέχρι το XR 1100. 1η φορά ακούω τέτοιο πράγμα. Ακόμη και με ανοικτούς αεραγωγούς (καλοκαίρι με βροχή) νερό δεν μπήκε σε κανένα. Τώρα σε πλημμύρα , σταματημένος ίσως και να μπει. Και κοστίζουν κανά χιλιαρικάκι τα εν λόγω κρανάκια;;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |