|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων
Απόσπασμα:
Οι ήδη υπάρχον διαστάσεις καλύπτουν τις σωλήνες των εξατμίσεων κατά 50%-55% της επιφάνειας τους. Αρκετά καλό ποσοστό για πολλούς λόγους (λειτουργικότητας, αισθητικής και κόστους). Αύριο μπορώ να δείξω με φώτο πως θα είναι αν γίνει πιο φαρδύ και τετράγωνο για να το δείτε και να συμφωνήσετε μαζί μου! |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ alx πρόσθεσε μου 4 inox δεματικα.ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
παιδια ...
Και εγω θα ηθελα ένα σετ style c παρακαλώ, με ανοξείδωτα δεματικά ! |
|
|||
|
|||
ωραία ωραία .,
καλά πάει το πράγμα.,.,, ''ΤούρΑλεξ'' και τα μυαλά στα.,.,. |
|
|||
|
|||
Αλεξ με τον οριζόντιο λαιμό τι απέγινε;;
Μου ξέφυγε κάτι η δεν έχουμε ακόμη προσφορά;; Πιστεύω θα το θέλουν οι περισσότεροι... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτά χωρίς την βιδα
|
|
|||
|
|||
Έγινε!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
*THE LIST*
1. black hawk.....(style B, 1 set + 4 δεματικά inox) 2. 264george......(style C, 1 set + 4 δεματικά inox) 3. gregoryGs......(style A, 1 set + 4 δεματικά inox) 4. eytyxios 5. nanoshophellas..... (style C, 1 set) 6. PACO........(style C, 1 set + 4 δεματικά inox)........R1150GS 7. lepanto......(style C, 1 set + 4 δεματικά inox) 8. point zero......(style A, 1 set + 4 δεματικά inox) 9. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ........(style C, 1 set + 4 δεματικά inox) 10. sliv.......(style C, 1 set + 4 δεματικά inox) 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. * * * |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ούτε δοκιμαστικό κομμάτι για εμένα δεν έχω προλάβει να κόψω.... Θέλω να πιστεύω πως την Δευτέρα θα έχω το 1ο κομμάτι και το κόστος του. Θα είναι της ιδίας λογικής με τα παραπάνω. Θα ανοίξω μια λίστα με όσους ενδιαφέρονται μόνο για το μεσαίο προστατευτικό και θα το τρέξω παράλληλα με την αρχική λίστα. Όχι σήμερα όμως, αύριο ή μεθαύριο.... Ο λόγος είναι ότι θέλω να ελέγχω τις λίστες αναλόγως των φύλλων λαμαρίνας, δλδ 1 λίστα ανά λαμαρίνα, τουλάχιστον προς το παρόν, μετά πιστεύω πως το όλο project θα ρολάρει πιο αυτόματα........ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |