|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eπίδαυρος - Κυριακή 18-01-09
καλό ταξίδι παιδιά !!! αν σας πάρει ο δρόμος προς Ναύπλιο θα έχουν κατέβει από την Ζάκυνθο με την ΛΕΜΟΖ ( λέσχη μοτοσυκλετιστών ζακύνθου ) καμιά δεκαριά δικοί μας !!! καλά να περάσετε !!!
|
|
|||
|
|||
mesa kai ego
|
|
|||
|
|||
Κανονίσαμε με τα παιδιά στο καφέ της Τετάρτης για ένα καφεδάκι στην παλιά Επίδαυρο την Κυριακή
Ώρα αναχώρησης 8.30π.μ στα διόδια Ελευσίνας !!! Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά. 1) laertis 2) Bmwnek 3) leonidas 4) Κύρος Γρανάζης 5) arisxios 6) florjan |
|
||||
|
||||
Καλό ταξίδι laertis,
καλό ταξίδι Bmwnek, καλό ταξίδι leonidas, καλό ταξίδι Κύρος Γρανάζης, καλό ταξίδι arisxios, καλό ταξίδι florjan. Να περάσετε καλά και να έχετε καλή επάνοδο ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε !!!
|
|
|||
|
|||
Kαλό δρόμο στην παρέα..........
|
|
|||
|
|||
Καλά να περνάτε παιδιά (μεσημέριασε ήδη) και να δούμε φωτό!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ηρθα κι εγω επιδαυρο και λεω οτι θα σας βρω εκει αλλα μπα.. βρηκα παρεα απο αθηνα στο στορκ και μου ειπαν οτι ηδαν bmw να στριβουν προς κορφο ησασταν εσεις???
κριμα δεν πειραζει την επομενη φορα μαζι ΥΓ σημερα γινοταν χαμος απο μηχανες στην επιδαυρο ηταν τελεια ..... αχ αυτες οι αλκυωνιδες |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Δεν είχες τα τηλέφωνα των παιδιών, εεε ...... Την άλλη φορά, με το καλό !!!!!!! Σε μια εβδομάδα, στην Τσιβλού σε περιμένουμε ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να έχουμε όλοι τα τηλ στο προφίλ μας !!!!!
Εγώ παρεμπιπτόντως το έχω !!!!!!! |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|