|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!
Απόσπασμα:
Θα σου έλεγα αλλά δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω με ιδιοκτήτες τον φτηνών μοντέλων…….. τέλος πάντων ο καθένας έχει το δικαίωμα να νομίζει ότι θέλει και σημασία έχει να απολαμβάνουμε εμείς το μηχανάκι μας όσο φτηνό η ακριβό και αν είναι. Και να αδιαφορούμε για την γνώμη τον άλλον σε αυτό το επίπεδο. Τέτοιες ιστορίες έχω πολλές από ιδιοκτήτες διαφόρων εταιριών. Για να μην μιλήσω για οδηγούς αυτοκινήτων. Last edited by Anax; 05-09-2009 at 16:15. |
|
|||
|
|||
δεν ξέρω αν η βλακεία αυτουνού ήταν μεγαλύτερη ή μιας κυρίας που πέτυχε γνωστός μου από ξένο φόρουμ, σε φανάρι...
σταματάει δίπλα από το GS του μια κυρία με μια "7άρα"... "καλά δεν ντρέπεσαι να κολλάς το BMW πάνω στο μηχανάκι σου;" "ορίστε;" "όλοι ξέρουν ότι η BMW δεν φτιάχνει μηχανές, γιατί βάζεις τέτοια αυτοκόλλητα και ντροπιάζεις και το αυτοκίνητο μου;" "..." κάτι πήγε να της πει ότι η BMW έφτιαχνε μηχανές ΠΡΙΝ φτιάξει αυτοκίνητα, ότι η GS έχει τιμήσει την BMW σαφώς περισσότερο από τις 7άρες... αλλά άναψε το φανάρι και άφησε την τσαντισμένη βλαμμένη στην άγνοια της |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
είμαι ένα τίποτααααααα έχω ένα μηχανάκι φτηνής σειράς με ένα μαϊμού αυτοκόλλητο μπε μπε πάω να ποιώ να ξεχάσω .................................. |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, το έχω ξαναπεί...
Η αλήθεια είναι πως είστε ξεχωριστή κατηγορία όταν αγοράζετε μοτοσυκλέτα bmw και πρέπει και το βρακί σας να είναι της ίδια εταιρίας! Σας βλέπω στους δρόμους με κρανάκι, μπουφανάκι, παντελόνι και παππούτσια bmw, που κάνουν ένα σκασμό χρήματα, ακριβότερα από τις γνωστές εταιρίες που κατασκευάζουν, σχεδιάζουν και έχουν τμήμα ερευνών όπως arai, dainese κλπ αλλά επιμένετε χωρίς να δίνετε απαντήσεις γιατί τα φοράτε! Αν είχατε λοιπόν Nissan μοτοσυκλέτα θα κάνατε τα ίδια? Γιατί εμείς με τα γιαπωνέζικα το έχουμε ξεπεράσει από το 80 το χούι αυτό... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(ps. δεν έχω ούτε ένα BMW προϊόν εκτός της μοτό μου) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 20:34 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |
Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 10:18 |
Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 03:20 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |