|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαδικασια Επαναρυθμισης κλειδαριών του topcase και των πλαϊ
Well done!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Οτι και να πω είναι λίγο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαδικασια Επαναρυθμισης κλειδαριών του topcase και των πλαϊνών γ
Καλησπέρα παιδία έγινα και εγώ κάτοχος 3 givi trekker όμως με 3 διαφορετικά κλειδιά είναι εύκολο κάποιος να ξανα-ανεβάσει τις φωτογραφίες από τις givi αν είναι διαθέσιμες γιατί δεν μου τις εμφανίζει; Ευχαριστώ κατατοπιστικότατο νήμα ήδη με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μία φορά.
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικες Χρηστάρα και καλοτάξιδες.
Τώρα φαίνονται; Δοκιμή. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ! την δοκιμαστική την είδα. 'Οσο για την μετατροπή όλα προχώρησαν ο#### και τώρα ανοίγουν όλες με το ίδιο. Μόλις τελείωσα 2 βαλίτσες 2 ώρες περίπου. Απλά στις trekker η μόνη διαφορά με τις άλλες givi αντί για κουμπί ασφαλείας είχε μία βίδα που έπρεπε να ξεβιδώσεις για να απασφαλίσεις τον μύλο, πολύ εύκολη η όλη διαδικασία την συνιστώ για όποιον το φοβάται.
|
|
|||
|
|||
Να 'σαι καλά φίλε. Σε μισή ωρίτσα προσάρμοσα τις βαλίτσες στο κλειδί μου. Με γλύτωσες από το πενηντάρικο που θα πέρναν για αλλαγή αφαλών και προσαρμογή, για το οποίο αποτρέπω τους πάντες από το να το σκάσουν. Είναι ληστεία και θα το καταλάβετε μόλις αλλάξετε τα φλαγκάκια. Εκει είπα κι εγώ: "Για αυτή την παπαριά θα έδινα 50 ευρώ;"
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαδικασια Επαναρυθμισης κλειδαριών του topcase κα
Nice !!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαδικασια Επαναρυθμισης κλειδαριών του topcase κα
Ενταξει... το παραδεχομαι... ειμαι η λι θιος!!!!!
Μπορει καποιος να με πει πως βγαινουν οι αφαλοι απο τις βαλιτσες;;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι 9 πιο ... επιχειρηματικές ιδέες που έκαναν κάποιον πλούσιο... | CPretenteriS | Διάφορα | 12 | 14-09-2011 11:06 |
Το βίντεο φωτιά-οι μισθοί των Κοτζαμπάσιδων! | paraky | Ελλάδα | 5 | 13-01-2011 14:46 |
εξάτμιση εργοστασιακή gs | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 03-09-2010 08:50 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 17:05 |
Γνήσια μπαταρία BMW στη μισή τιμή για πολλά μοντέλα | billy_bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 24-11-2009 10:44 |