|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance
πιθανότατα - μην ξεχνάς κάποια λάστιχα "στραβοκαλουπώνονται" από τον κατασκευαστή και καμιά ζυγοστάθμιση δεν τα "φέρνει" (ειδικά φτηνιάρικα αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες)
|
|
|||
|
|||
19/7/11 εβαλα και εγω λαστιχα στον Περιστερα tourance exp.....το σ.κ εκανα και το πρωτο ταξιδι με τα νεα λαστιχα η χοντρη μου μετα τα 140 απλα ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ψαρευει σαν τρελη με 1 ατομο.Με 2 ατομα δεν κανει τιποτα. Περασα απο τον θαναση πρωι-πρωι και το ρουλεμαν ειναι οκ επισης αυτο που μου τονισε ηταν οτι εχουν βγει πολλα στραβα tourance στην αγορα.ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟ ΑΛΑΓΗΣ ΤΟ BMW HTAN MIA XΑΡΑ......Ετσι πηρα τηλ τον Νικο ο οποιος μου ειπε και εμενα οτι δεν του εχει ξανα τυχει κατι τετοιο η μαλλον πιο σωστα τυχαινει 1/1000 αλα θα ερθει να το παρει το απογευμα γιατι μενουμε κοντα να το παει αυριο 2/8/11 στο μαγαζι του να το δουν......
|
|
|||
|
|||
4-5 από τους χίλιους πάντως είμαστε εδώ μαζεμένοι.
Τυχαίο? Δεν νομίζω! |
|
|||
|
|||
Εγώ τα 'εχω τα τελευταία 5000 km περίπου...δεν ξέρω για τρέμουλό αλλά στο ταξίδι μετά τα 160 αρχίζει να κουνάει αριστερά δεξιά το μπροστινό μέρος σαν shaker και για να πω την αλήθεια με φόβησε πολύ..ειδικά στις στροφές της Υλίκης. Όταν κατεβαίνω στα 140 τότε επανέρχεται..Να αναΦέρω ότι έχω την πίσω adv βαλίτσα γεμάτη και την esa ρυθμισμένη στη θέση 1 άτομο με βαλίτσες και sport. Ιδέες κανείς??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και τι κανατε ρε παιδια;
|
|
|||
|
|||
Παιδιά αδιανόητα αυτά και ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΚΑ!
Αν η Metzeler πρέπει να φτιάξει την παραγωγή της ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Να πάτε στον Περιστερά ή όπου τα πήρατε και να απαιτήσετε αλλαγή. Ούτε εκείνος θα χάσει, θα πρέπει να τα στείλει στον εισαγωγέα και ας βρει αυτός άκρη. Ειδικά τα EXP πουλάνε πάρα πολύ και είναι αδικαιολόγητο. Εγώ ήδη τα σκέφτομαι για... επόμενα (στην ώρα τους) μια και το TR-91 είναι άριστο μεν, αλλά εμφανώς όχι για Ελλάδα (σε άλλο topic αυτά). |
|
|||
|
|||
Το εμπρος ελαστηκο μου ειναι 20/11 και dot EB 7R J155 και το πισω ειναι 13/11 και dot EB 0Y L987 δεν ξερω αν και οι υπολοιποι που εχετε το προβλημα αυτα τα νουμερα τεριαζουν;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν και σπάνια φοράω μπαγκαζιέρα, όταν φοράω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ σοβαρή ΔΙΑΦΟΡΑ. Και μιλάμε για 50λίτρα όχι "βαλιτσάκι".
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |