|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπη R1200GS Adventure
Σου εύχομαι φίλε μου να την βρείς σύντομα και αθικτη...
|
|
|||
|
|||
Κρίμα, εύχομαι να βρεθεί...
|
|
|||
|
|||
ετσι ακριβως ειναι , ψαχτηται στα συνεργια που κανεται σερβις , μην τις αφηνεται μονες τους , να ειστε παρων , να μην αφηνεται χαρτια και κλειδια σε κανεναν
|
|
|||
|
|||
Τα κ@λόπαιδα στους γιατρούς να τα δώσουν 10πλάσια
|
|
|||
|
|||
Τα κ@λ@παιδα...
Ευχομαι μην πεσω ποτε σε κανενα απο δαυτους την ωρα της κλοπης... Υπομονη, λαβαμε το και το mail, ολοι τα ματια ανοιχτα. |
|
|||
|
|||
2 συμβουλές...
1)Ψάξε για τρακαρισμένο, μάλλον για εκεί πάει... ρώτα εάν έχει ζητήσει κανένας προσφορά, πρόσφατα πολλών ακριβών ανταλλακτικών.Στα κεντρικά πρώτα. 2)Υπάρχει μήπως κανένας τρόπος να μπαίνει σε μπλακ λιστ ο εγκέφαλος? ώστε όταν πάει για σερβις να τον τσιμπάνε? ρώτα στην bmw. καλή τύχη |
|
|||
|
|||
Ολα αυτα που κλεβονται καννιβαλιζονται , φταιμε εμεις που αγοραζουμε απο μη εξουσιοδοτημενα καταστηματα ανταλακτικα ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι υπομονη, ελπιζουμε ολοι σε θετικη εξελιξη, σημειωσα κι εγω ηδη τον αριθμο και θα χω το νου μου εννοειται. Λαμπρινη μενω κι εγω, εξω την ειχες, σε καποια πυλωτη ισως?
|
|
|||
|
|||
με όλα αυτά που λέτε για πρώτη φορά δεν θα την αφήσω σκεπασμένη στην πυλωτή για τις μέρες που θα λείπω
έχω μια άκρη κλειστή - λέω να την αξιοποιήσω |
|
|||
|
|||
Φίλε σου έυχομαι το καλύτερο , να βρεθεί άμεσα και ολόκληρη. Και γω γυρνάω όλη μέρα θα χω το νού μου .
|
|
|