|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο "επαγγελματίας" και τα ΚΟΡΟΪΔΑ που πέθαναν
Έλα βοήθα λίγο,αλλιώς θα κάνω εγώ την αρχή...
|
|
|||
|
|||
Να τονίσω από την πλευρά μου ότι ΔΕΝ φταίει για τα λάστιχα αυτός αλλά η πρώτη παρτίδα πρώτο εξαμήνο δλδ είτανε χάλια ........Απλά σου έλεγε ότ ι χαζομάρα για να αποφυγή την οποία κατάσταση.......Βέβαια δεν σταματάει εδω γιατί και με τις ανάρτησης πάλι που είχε αναλάβει δεν ήταν σωστός....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το εμπρος 2ο του 11 ιδιαίτερα το πίσω ήταν γνωστό για τη φουρνιά του αλλά πάλι ο κύριος ήθελε να με πείσει ότι δεν είχε θέμα αυτή η φουρνιά, λες και γω ήμουν αδιάβαστος και δεν είχε βουίξει ο τόπος....... Μου θυμίζεις και τις λεπτομέρειες τώρα και γίνεται καλύτερο ακόμη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια δεν έκανε και ζυγοστάθμιση στον πίσω τροχό γι αυτό δεν φταίει το ελαστικό................... για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται Last edited by z_atomic; 19-06-2012 at 21:06. |
|
|||
|
|||
περιμένω λέμε μια guest star εμφάνιση.....
όχι δεν χρειάζεται θα το ξεφουρνήσω.....αλλά ας το απολαύσω και λίγο....θα βγουν περισσότεροι να μιλήσουν αν δεν εχει ακουστεί ή εννοηθεί το όνομα......ασε λίγο ακόμη και θα το κάνω ξεκάθαρο........ |
|
|||
|
|||
Eχεις ωρεξη να τρεξεις με το θεμα και να σου αλαξουν τα λαστιχα τσαμπα; Aν ναι το κιν μου θα το βρεις στο profile θα σου πω ακριβος τι εκανα εγω
|
|
|||
|
|||
αν και τα έχω αλλάξει ήδη όπως έγραψα στην αρχή σε άλλο κατάστημα...θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω πως το κυνήγησες και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όσοι είχαμε πρόβλημα........για να μην επαναληφθεί...θα σε πάρω μόλις ευκαιρήσω να μου τα πεις......
|
|
|||
|
|||
Ρε το ΠΟΥΛΑΚΙ μου
|
|
|||
|
|||
διαβασα και τις 28 σελιδες.
Στο μηχανακι εχει τα EXP και ειναι της διαολεμενης φουρνιας του πρωτου εξαμηνου του 11. Εχω τρεμουλο στο τιμονι απο τα 120 και επανω. Υπαρχει ομως ενα προβλημα. Τα λαστιχα τα ειχε βαλει ο προηγουμενος κατοχος της μηχανης και ειχε κανει 1000 χιλιομετρα περιπου και αλλα 4000 εγω. Θα με πεις τωρα το καταλαβες??? Δεν εχω εμπειρια απο μεγαλη μηχανη και δε ξερω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Προτεινετε να παρω ενα τηλ στην intramoto ή δεν θα βγαλω ακρη?????? |
|
|||
|
|||
Για τον Νικο Περιστερά....στην μιχαλακοπουλου μιλάμε, για όποιον δεν το κατλαβε
|
|
|