|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Απόσπασμα:
Κατα μεγαλύτερο ποσοστό θα είμαι, το γράφω και παραπάνω, πως να σε αφήσω και μόνο που έκανες παράπονα . Απλά μην μπερδευτεί ο κόσμος έκανα την σημείωση |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
8/3 κι εγω μεσα,και αν μ αρεσει μεσα και για το level 2!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικά για να καταλάβεις έκανα το 1ο level τον Οκτωβριο, απο τότε μέχρι τώρα έκανα συνεχώς χωμάτινες βόλτες κ πάλι αν δεν ήθελα τον Ιούνιο να πάω για off-road στις Αλπεις οπου θέλω να είμαι οσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος, θα το καθυστερούσα κι αλλο.. Υπάρχουν κ άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία απο μένα στο χώμα που έχουν κάνει τα trainings κ πιστεύω θα σου πούν πάνω κατω τα ιδια.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω mariner και δαναε για τη συμβουλη!
εγω δεν τρελαινομαι για enduro,ειμαι πιο πολυ της ασφαλτου(της καλης μαλιστα) ο λογος που θελω να κανω τα μαθηματα ειναι επειδη θεωρω θα με βοηθησουν στο σωστο χειρισμο της μηχανης γενικοτερα. |
|
|||
|
|||
Κωστα το ιδιο και εγω δεν παω χωμα ηθελα να ακολουθησω καποιο μαθημα ασφαλτινο αλλα τωρα με την ευκαιρια και με την γνωμη του emix αποφασησα να ακολουθησω ........θα δειξει....
|
|
|||
|
|||
+1!
|
|
|||
|
|||
Ενα βασικό επιτευγμα μέσα απο αυτά τα μαθήμα είναι πως σου φέυγουν πολλές φοβίες για την μηχανή κ τον χειρισμό της. Μέσα απο τις οδηγίες των εκπαιδευτών καταλήγεις να κάνεις πράγματα που μέχρι πριν τα έβλεπες κ αναρωτιώσουν πως τα κάνουν μερικοί άνθρωποι. Αυτο απο μόνο του είναι πολύ σημαντικό ακόμα κ στις καθημερινές μας μετακινήσεις μιας κ μας επιτρέπει να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη γνώση της μηχανής μας κ των δυνατοτήτων της βοηθώντας μας έτσι να μετακινούμαστε με μεγαλύτερη ασφάλεια και να αντιμετωπίζουμε ευκολότερα κ πιο αποτελεσματικά δύσκολες καταστασεις στις οποίες μπορεί να βρεθούμε.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.
|
|||
|
|||
Συμφωνω απολυτα με τον Μαρινο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |