|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια πραγματική φωτογραφία του Triumph Tiger 800XC!
Απόσπασμα:
ΕΙΜΑΙ CLASSIC BIKE BIKER!!!! |
|
|||
|
|||
Αν περιμένεις να ανεβεί η αξία του, μετά θάνατον, όπως στα έργα τέχνης, κοντά είσαι ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://www.motorcyclenews.com/MCN/Ne...er-800-ridden/ Απ'οτι φαινεται, το Triumph ειναι πιο "Brutale". Η κατηγορια (και μιλαω παγκοσμιος) της Adventure-Touring φωναζε χρονια για κατι ενδιαμεσο στα μικρα μονοκυλινδρα 650αρακια ... και τα αεροπλανοφορα μεγαλα "trailies" (π.χ. οπως τα 1200αρια μας, και αλλες μαρκες, φυσικα.). Η αναγκες ηταν/ειναι για πανω απο εναν κιλυνδρο (για πιο ομαλη λειτουργια και σε μεγαλες αποστασεις) και χαμηλο βαρος. Τα 800 κ.εκ. θεωρηθηκαν τελεια για αυ'την την δουλεια (το ιδιο πιστευω και εγω). Η BMW ηρθε πρωτη στην αγορα, αφου ηδη ηταν σε εξελιξη ενα μοτερ δικυλινδρο σε συνεργασια με την Rotax για το F800S + F800ST (δικυλινδρο σε παραλληλη διαταξη - δηλ. παραδοσιακα χωραφια της Triumph, για οσους δεν το ξερουν). Εφτιαξαν ενα πολυ ικανο (για την κατηγορια παντα) συνολακι. Αυτη η φωτο της ΤΤ ειναι ολα τα λεφτα (και μπραβο στην BMW που αντπροκριθηκε στην αναγκη της κατηγοριας ). Τωρα εφερε και η Triumph το δικο της διαμαντακι στη κατηγορια, κατι που ετοιμαζει απο το 2005-6 (με ολοκαινουργιο μοτερ). Το Τiger (και η Triumph) δεν ειναι πρωτη φορα που βγαινει οn-off. Mια φωτο απο το δικυλινδρο Τiger οn-off scrambler του 1968 ... Σε οτι αφορα την αντιγραφη, κοιταζω πλαστικα, μουρι (φωτα), σκελετο και μοτερ (ακομη και καθισμα) του νεου Tiger και αδυνατο να δω που βλεπουν την ομοιωτητα (εκτος απο τον κυβισμο και τους 2 τροχους). Υ.Γ. Εκτιμω επισης, οτι θα δουμε κι'αλλα μοντελα απο αλλες φιρμες στην κατηγορια, πολυ σηντομα. . Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 28-10-2010 at 07:37. Λόγος: Αλλαγή μεγέθους φωτογραφίας σε 800 Χ 600 pixels ! |
|
|||
|
|||
Και μερικες ακομα φωτογραφιες ...
|
|
|||
|
|||
Oπως το 800gs ετσι και το tiger 800xc ειναι περισσοτερο προσανατολσμενα για χρηση oof road (απο τα αλλα on off, v strom - varadero - 1200 gs κ.λ.π.) οποτε δεν μπορουν να ειναι πολυ ογκωδες και βαρια
|
|
|||
|
|||
ως κάτοχος BMW εδώ και πολλά χρόνια, ντρέπομαι που το λέω, αλλά μου αρέσει πολύ...
έχει τρεις κυλίνδρους για παραπάνω ροπή και άλογα από το 800άρι που η καβάλα του δεν μου άφηνε καμία επιπλέον ευχαρίστηση... Αν μάλιστα "ακούγεται" και σαν μοτοσυκλέτα και όχι σαν scooter (βλ.800GS) τότε πολύ πολύ ευχαρίστως θα το έπαιρνα σαν ...δεύτερη μοτό γιατί το 1200άρι μου δεν ...παίζεται... Επιλέγω την ασφάλτινη έκδοση και σε μαύρο χρώμα....για τη τιμή είμαι πολύ περίεργος να την ακούσω διότι εάν όλα όσα χρειάζεσαι σε μια σύγχρονη μοτο (πχ ABS) θεωρηθούν extras, τότε η τιμή θα πετάξει και το παιχνίδι θα χαθεί γιατί ο έλικας προς το παρόν δεν έχει ανταγωνισμό και οι πωλήσεις το αποδεικνύουν.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καποτε (προιστορικα) βρεθηκα σε συνθηκες (ατελειοτης αμμουδιας) οπου ακομη και το ΧΤ500 μου φαινοταν πολυ βαρυ (ειδικα αφου ετρωγα τουμπα καθε 500 μετρα ). |
|
|||
|
|||
NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ , ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΡΟΥΝ
|
|
|||
|
|||
OK.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Triumph Tiger 800 ADV | christosms | Άλλες εταιρίες | 88 | 01-02-2011 20:39 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 15:03 |
Η φωτογραφία του αιώνα. | frits | Κόσμος | 21 | 11-09-2010 15:12 |
Μια κατηγορία μόνο του | syan | Άλλες εταιρίες | 13 | 29-05-2010 15:40 |
Μια διαφορετική ερμηνεία του παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσας | Alext | Χιούμορ | 6 | 06-06-2009 14:21 |