|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ
Νομίζω πως καταλαβαίνω την οργή που προκαλούν σε όλους μας, αυτές οι απάνθρωπες ενέργειες.. Όμως όπως (σωστά, κατά τη γνώμη μου) αναφέρθηκε και πιο πάνω αυτοί οι άνθρωποι ήταν (ίσως και να'ναι ακόμη) και οι ίδιοι θύματα κι έχουν υποστεί τόση βία (σωματική και ψυχολογική) που έχουν νομιμοποιήσει στο άρρωστο πλέον μυαλό τους τέτοιου είδους συμπεριφορές!
Ναι.. συμφωνώ απόλυτα με το "προσοχή στο πως συμπεριφερόμαστε στα παιδιά" και πως συμπεριφερόμαστε στα ζώα θα συμπλήρωνα εγώ και (δυστυχώς) μπορώ να μας κάνω να νιώσουμε πολύ χάλια! Κι εμείς έχουμε νομιμοποιήσει μέσα μας το: "άλλο να το σκοτώνεις για να το φας κι άλλο να το σκοτώνεις για πλάκα" και βέβαια έχει πολύ μεγάλη διαφορά.. για την ακρίβεια δεν έχει καμία σχέση. Η πρόθεση όμως όχι το αποτέλεσμα.. Εγώ δεν παραβλέπω την πρόθεση αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν με ταλαιπωρεί και το αποτέλεσμα... απόψεις είναι αυτές και το τι πράττει ο καθένας μας είναι αποτέλεσμα ενός κυκεώνα παραμέτρων (εποχή, πολιτισμός, κοινωνία,περιβάλλον κλπ κλπ..) και μη νομίσει κανείς σας, πως κάνω τον "καλό κι ευαίσθητο άνθρωπο" έχω φάει τόσο κρέας στη ζωή μου όσο λίγοι απο σας! αλλά κάποια στιγμή... είπα δεν πάει άλλο.. (αν κι ακόμη κάποιες φορές - σπάνια βέβαια - τρώω) Πιστεύω πως κάποια μέρα οι άνθρωποι θα το δούμε το θέμα αλλιώς σε ότι έχει να κάνει με τα ζώα αλλά και με τους ανθρώπους! Οψόμεθα.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | napgeo | Ανέκδοτα | 9 | 15-02-2011 15:34 |
H ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... | MARK | Χιούμορ | 8 | 09-03-2010 03:28 |
'' Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ '' | MARK | Αθλητισμός | 0 | 04-12-2009 22:35 |
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | MARK | Αθλητισμός | 11 | 19-11-2009 06:55 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | boxerakias57 | Γενικά - Αναβάτης | 33 | 23-10-2009 20:48 |